Friday, April 10, 2009

Penat~*

Yay..arini g jalan2 akhirnye..g companies kat cyberjaya..cek system dorang..
besh2..psl kua dr ofis n xya bace hehe..

lepas 2..kua ngan erien plak g amcorp mall..erien pon dekat je.die kat celcom pj..besh2..dpt lepas rindu kat uniten bile jumpe erien ^_^

n ade 1 lagi pkare blaku arini..tbe2 chokichoki dpt twrn g training kat transmission pj tp yg peliknye xdpt surat pn huhu..

so skrg kompius nak tuka tempat ke x...kat tnb-es ni..seriously sgt hepi..ade akak2 n abg2 yg sgt2 baek..xrase sunyi langsung walaupun chokichoki xde kwn intern..dorang sudi nak kawan dgn chokichoki n langsung xkedekut ilmu..besh sgt..

cume..kat tnb-es jarang la nak g site..kene byk bace..so kadang2 agak peningla..chokichoki nak timba pngalaman g site..xnak blaja theory da..nak learn the reality world of power electronics..nak tgok transformer, nak apply knowledge yg chokichoki blaja kat uniten..yg slame ni memang sume theory je..

so untuk 3 bulan nila..mase chokichoki nak timba sbyk boleh pengalaman n gain knowledge as many as possible..

so..chokichoki tgh fikir..chokichoki patut pindah ke x...transmission pj will give me the experience ke x..xtaula..nanti pindah2 same je kan..tibe2 kat ctu sume xsebaik akak2 kat cni kan..cuak gak..

so..due hari ni..mari berfikir~ hehe ^^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 10/4/09 10:45 PM  

takyah la ngengada gedik nak pindah..ishk...hahaha

Chokichoki 10/4/09 10:57 PM  

nk gedik2 gak. xkire haha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top