Monday, April 20, 2009

Scandal?

Tajuk hot ni. Bile tajuk ni, mulela gadis2 jelita sibuk nak tau temasuk la chokichoki whaha :p

Actually, scandal bagi post kali ni hanye lah menumpukan kepada seorang lelaki/perempuan mempunyai hubungan lebih dari kawan dengan opposite sex tapi tiada ikatan yang nyata.

bukan scandal2 yg melampau2 tu..cume kawan2..tp bukan kawan tp juge bukan bf/gf. haa..paham2 sendiri la :p

Timbul tajuk ni sebab chokichoki nak cerita ttg scandal di pejabat..bukan kat uniten je tau.. kt tnb-es yg kecik glee tu pon ade scandal2. Yang still single tu boleh tahan lagi. ni yang dah kawin pon adee..

Isk isk..xrase berdosa ke pade suami yg tercinta or bersalah pd isteri yg dikasihi..
Eventhough, hanye kelua dating je pon..tp still..

xbolehla chokichoki nak cerita lebih..nanti xpasal2 je kantoi..mati chokichoki
bukan chokichoki nak menyibuk or nak jadi makcik joyah jiran pak mail
cume..chokichoki tekejut la bile dgr yg dah kawin n ade anak pon ade scandal...huhu...

nauzubillah..mintak2 dijauhkan dr kehidupan chokichoki nanti..=_="

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 20/4/09 9:34 PM  

gler ar....tkutnye... wuwuwuwuwuw...

seyes takut gler :(

Chokichoki 21/4/09 8:08 PM  

ala..jgn takot..
kte rse jnal 2 mmg akn setia kt gie even juliana evans dtg ngort die hehe ;) don wori~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top