Sunday, April 05, 2009

Rumahku Syurgaku?

Memang untuk semua org, rumah merupakan syurga masing2 kat dunia ni..yela..kat rumah kte brase paling selesa antara semua2 tempat.kan?

tapi skarang ni..chokichoki rasa lgsung xselesa brade dirumah sendiri..sbab chokichoki duduk di rumah yg bernama flat. adeh..nak wat camne kan..hanya flat je la yg family chokichoki mampu sewa kat tgh2 KL ni..

chokichoki tau ramai kawan2 chokichoki kat UNITEN semua kaye2 dan xbiasa duduk flat. memang laen lah dgan apartment uniten..
kat flat..suasana agak bising n hingar bingar..memang susah nak rasa tenang. mcm skarang ni kedengaran bunyi orang berkaraoke yg sangat kuat.pening.
satu lagi maintainance kat flat agak kurang..name pon murah kan..

nak wat camne..inilah rumahku syurga ku..atleast kat flat ni, ade jiran-jiran yang mengambil berat tentang parent chokichoki..so xdela chokichoki risau sangat kalo tinggalkan diorang sorang2 kan. parent chokichoki pon suke tinggal kat cni..dekat dengan surau n ramai kawan kate diorang.

tapi one day, chokichoki nak jugak beli sebuah rumah yang cantikk..untuk kami semua..di sebuah kawasan yang tenang..

macam ni ke...hehe (besar gile)



Semoga impian ku menjadi kenyataan.
Amin. ^_^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Miss Ubi 5/4/09 4:18 PM  

amin....hehehe...chokicoki xbalik agi ka?...huhuhu...sangka udah balik tadi....hehehe...btw..appy oliday k..balik umah tu bek2 erk..jaga diri...huhu..kalo jth bgn cendiri...hehehe...

Chokichoki 6/4/09 7:58 PM  

da balik da..kat umah la ni hehe..
okok..maceh miss ubi!!~ ^_^

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top