Friday, May 08, 2009

2 cerita~

Ok nak membebel psl 2 tjok 2 cerita~ lame da xupdet blog. bagila chokichoki chance nak type pjg2 hehe..

Selamat Hari Ibu~

Sempena ari ibu ni, chokichoki nak cerita tentang ibu chokichoki yang bernama Zurina bt. Che Abu Bakar. Chokichoki panggil ibu chokichoki dengan panggilan Mak~
Mak chokichoki adalah sorang ibu yg pling besh di alam semesta hehe (mestila anak ckp mak die pling besh kan hihi)
Mak sorang yg penyayang, tabah, sabar, kuat, baik, pandai masak, pandai hias umah, pandai, comel, dan smua sifat2 mahmudah yg ade la hihi
Dalam hidup Mak byk cabaran dan dugaan yg Mak terpaksa tempuhi..
Chokichoki rasa chokichoki pon xsekuat Mak..

ya Allah..
Kau sayangilah Mak sebagaimana dia menyayangi aku semasa aku kecil2 dahulu..
Kau lindungilah Mak dari segala bencana dunia dan akhirat..
Berikanlah Mak kebahagian dunia dan akhirat..
Panjangkan lah umurnya yaAllah..

Mak..
Lia sayang Mak sangat2..
Selamat Hari ibu Mak..
^_^

Industri Training~

lame gle xupdet kan hehe
malas la nak type..
bz2 hihi :P
lagipun xde ape sangat..same je mcm post before..
g site dkat2, lab test, audit, tmenung, g fly kua, mkn free dan seangkatan dgnnye..

tp arini laen ckit
arini ade Big Cleaning Day(BCD) n Pot Luck Day(PLD)..
sempena ISO ni, ofis mates wat BCD untuk mencantikkan ofis..
so tadi dorang bertungkus lumus la..
tp chokichoki ikut mini hydro team g wat transformer test kat Nilai..
Balik2 tgh hari da dekat nak siap hehe..

PLD lak ktorang buat mcm, setiap department kene sediakan makanan sama ada utk brekfas,lunch n mnum ptg..
so tadi chokichoki blanje kuih karipap untuk brekfast..sje je..dorang banyak blanje n tolong chokichoki kan :)

Macam2 la makanan..memang kyg giler..ntah2 arini je da naek 4 kg haha gmok2 :p
camne nak kurus ni adoyai!
da la esok pegi PD makan free 6 kali sehari!
huaa :p hehe

esok g PD untuk ISO..satu pejabat pegi..sampai isnin..nanti chokichoki cerita isnin 2..
hehe..2 jela..pnat type..

nexweek mcm lagi besh je hihi..xsabar..nant chokichoki cerita gak..
Bye~ ^_^
Assalammulaikum.

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top