Wednesday, May 27, 2009

Panggilan hangit~*

Sekarang nih tiap2 pagi dengar panggilan hangit
selalu sampai dala kol 710-715 am..
lepak2 jap dalam kete..dalam kol 720 am, ade la panggilan hangit..
ade yang ulang je..

lawak gle. leh wat CC tsengih sorang2 dalam kete :p

pagi tadi kot..ke semalam (kompius banyak sgt haha), pasal sorang anak perempuan kene kan panggilan hangit kat mak die
mak die ni x bekenan kat bf die..
so die nak kenekan mak die, konon2 bf die call cakap nak hantar rombongan minang.
lol. CC rase, dak ni saje nak tau reaksi mak die kohkoh
lebih kurang mcm ni la dialog antare mak die ngan fbi

fbi : Salam makcik. saye mr.x bf anak makcik 2..

mak: ha..nape nak ckp ngan makcik plak

fbi: makcik ni apsal macam x suke je dengan saye?? ape salah saye makcik

mak: yola, da ko bekasar2 aritu...makcik xsuke orang yang cakap kasar2 ni

fbi: xdela makcik..saye ni panas baran sikit, kadang2 xsabar dibuatnye

mak: 2 yang makcik xsuke tu

fbi: kadang2 kalo dah marah sangat, tangan pon sy angkat makcik (lol kalau btol xde nye nak ngaku haha)

mak: ha kang ko lempang si minah (bukan name sbenar) anak aku tu

fbi: xdela makcik, saye memang nak berubah demi minah..saye sebenarnye nak masuk minang

mak: ko bincang la dengan pakcik. makcik serahkan je pd pakcik

fbi: ala makcik, sy nak bincang sikit dengan makcik sebelum masuk minang. kalau boleh hantaran dalam 2, 3 ribu dah la

mak: aik blom ape2 lagi ko da mintak diskaun? (whaha lwk gle part ni)

fbi: xde la makcik, saye bkan mampu pon. gaji kecik je

mak: ko bincangla ngan pakcik. makcik xnak buat ape2 keputusan lagi

fbi: xdela..sy nak bajet ni makcik..xnak la mahal2 ye makcik

mak: maksimum bape ko leh kasi?

fbi: dalam 5 ribu je lah boleh..tu pun 2 ribu gune duet saye..yang laen saye pinjam la sape2 (nangis mak yg dpt menantu mcm nih)

mak: ko nih. makcik nak jumpe ko kat mane ha

fbi: makcik nak jumpe saye? mehla datang ke stesen radio hot.fm nih

mak: aa? ko jangan buat lawak. makcik da menyampah ni

fbi: btolla makcik. saye fbi dr hot fm

mak: aku xpcaye lah. mane fafau? makcik nak dengar suare die

fbi: fafau2 meh sini makcik ni xpecaye

fafau: haluu..farah fauzana in the house. btolla makcik ni hot.fm

fbi + fafau : makcik..anda tekene panggilan hangitttttt

mak: waaaaaaaaaaaaaaaaa (matila anak die japgi haha)


hehe..maybe ade yang tetinggal or CC terubah2..tapi overall panggilan die camnila..
besh2 dengar org terkene..kalau diri sendiri terkene mmg mati le org yg kenekan 2 kan hihi

p/s : cte2 pasal kawin ni..baru td mak tibe2 tanye, ade bf ke x? lol..tanye balik, nape mak tanye camtu..mak CC ckp sebab die da tua..so die risau kalau xde sape dpt jage CC...:( hanya Allah yg tahu betapa sedih hati ini bile mak cakap macam tu..tp CC jwb dengan gelak ktawe "ala DR. Mahathir da 80 thun hidup lagi. mak ngan abah mesti lagi lame hidup"....Ya Allah..panjangkan lah umur ibu bapa ku...

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

teRi 27/5/09 9:58 PM  

xpe.. biar teri jaga rina.. muahahha

rekrazie 29/5/09 9:45 AM  

hahahah aku ade dgr yg ni!
walaupon lain sikit tapi content
die betul la tu. haha


arini panggilan hangit pasal penjual rojak lol

Chokichoki 29/5/09 6:20 PM  

haha. awal ko bgun? :P :P

arini punye xbesh sgt
tp pompuan 2 punye jerit..begegar kancil ku =_="

rekrazie 29/5/09 10:51 PM  

gi keje kene la bangun awal. tu pon kalo pegi :P

aku pon ade cite pasal hot fm kat blog. hehe

Chokichoki 30/5/09 7:12 PM  

hehe.
dah bace dah.
siap komen lg :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top