Tuesday, May 12, 2009

Kenangan di PD~* | version 2 |

Yey dah dapat gambar!~
Credit 2 abg sob. thanks bro ^_^

Chokichoki g PD 9-11 May untuk ISO..satu ofis pegi..
Xya pegi pun xpe sebenarnye...tapi chokichoki yang nak pergi..
Satu pejabat kot pegi..xnakle kene tggal hehe :p

And I think I made a right decision ^_^
Ni sdikit dari gambar2 yg chokichoki nak share..
(malas nak upload byk2 intenet lmbab :p)


suasana busy di dewan..masing2 sibuk berbincang~ (chokichoki ade terselit ckit hehe)

duduk bersama dengan bos2 chokichoki yg sporting~*

Ni Abg Amat..suke wat lawak hehe

Ni Bro Sob the "cameraman" hehe..
tu chokichoki sedang menikmati makanan nyum2
da le 6 kali sehari makan..lepas tu buffet lak 2..
penuh 1 pinggan dengan lauk mcm2 jenis..blum lagi kueh n pencuci mulut hehe
chokichoki suda gmok yey~ :p

Dari <-- kak siti, kak wati, kak ita, chokichoki, kak mun and kak liza depan kolam renang..cayang kakak2 ku~ :D Sambut Happy Mothers Day..
Epi mothers day 2 akak2 chokichoki..(rindu kat mak time ni hehe)

Sambut Besday bulan 4 and bulan 5!
Dari <-- Abg Rusydi, En. Dzainul, En. Khalil, En. Nizam, Wak, En. Anuar and aa xknal lagi hehe :p Tgh wat keje ngan pzam yg tgh control macho hehe

Ni ngan kak wati tecayang n Nazreen

Yey! Iso BESH!!

hehe..2 jela.. byk lagi sbnrnye..tp mls nak upload sume
nanti kalo rajin chokichoki upload kat friendster..

Tapi ade byk lagi scene2 yg xdpt ditangkap gambar..sebab xde camera kan..
ni pun numpang je..
beshla..ade g swim, mnari poco2, karaoke..mcm2 le.
sgt beshhh!~
hehe..
sekian saje cerita dr pd..bye2

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  12/5/09 10:10 PM  

Memang sah Choki2 suka betul makan free ni... cerita makan je kat tempat IT tu

Chokichoki 12/5/09 10:20 PM  

hehe..ade ke org yg xsuke mkn free? :p

Anonymous,  12/5/09 10:56 PM  

Bukan x suka tapi malu-malu sikit kalau selalu makan free...

Anonymous,  12/5/09 10:59 PM  

Serta kesian kpd mereka yg juga pergi IT tapi x berpeluang untuk makan free hampir setiap hari macam Choki2 ni, kan?

Chokichoki 12/5/09 11:42 PM  

hehe..dah ade makanan free kat depan mata terpakse la makan.
rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari :p

btol btol btol

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top