Tuesday, May 26, 2009

CC is Here~*

Sekarang nih xnak bahasekan diri chokichoki dah..pasal panjang sangat..nak type chokichoki dekat 8 jam blom lagi nak membebel2 lagi kan hihi :P
so nak pendekkan jadik CC :p haha gedik x lala (cc dd, eh mcm sesuai je hihi :p)
so from today, CC stands for Chokichoki ^_^

Hurm..pasal industri training..xde pape yang menarik nak cite lagi..melainkan ari sabtu ni ade tournament bowling..CC masuk hoho..
xreti pon maen bowling..
baru weekend aritu testing maen festime..tapi ade skali strike tau!! wahahahaha (ktawe bangge astaghfirullahalazim :p)
tapi xpelah kan..join je la. xlame je lagi dengan diorg ^_^

Haa..yang pasal post before ni, CC suruh korang letak link jangan name penuh CC tu..sebab ade rakan kerja yang telah berjaya menemui blog CC ni :p :p
waa..malu lak..xtau nape malu..tapi malu jugak..kalau korang, korang malu x? hehe

so sape2 rakan kerja tnb-es yang dah bjaye menemui blog ni, baek ngaku! (dengan suare tegas :p) wat mase ni dah tau 2 org..
adeh..segan plak..slambe jela ek..lalala~

act, CC tgh besedih hati ni tapi wat2 xsedih..sbab penat dah sedih2 ni..
knapekah hidupku diselubungi dengan kesedihan je manjang...
kalau deselubungi dengan misteri ke besh gak. adventurous ckit

oklah. babai. assalammualaikum all my pren~

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

DD,  26/5/09 9:40 PM  

Hye CC :P

Rizdiahk Nahraf 27/5/09 9:17 AM  

hey sissy..hahhahaha lawaklah kamu rina...

sissy..sissy..

Chokichoki 27/5/09 8:01 PM  

hye gg hehe

hehe..biale..saje nak gedik2 d blog sendiri :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top