Thursday, May 14, 2009

Sakit Kaki~*

Adoyai..saket btol kaki..nak duduk pn sakit, nak jalan pun sakit..tido je xsakit hehe
Dah mcm orang tua =_="

Lately ni, banyak pergi site..
so asyik berjalan n bediri je buat keje. tp besh2..x duduk termenung dah hehe
Pastu mcm2 jenis pakaian safety yg chokichoki pakai..setiap company ade safety code diorang yg perlu ktorang patuhi cewah :p
ade tangkap gmbar tapi xde cable plak nak transfer g laptop :p

Lepas tu..dah 2 ari chokichoki pergi jogging kat tasik tepi wisma tnb 2.
besar tasik die. siap ade open gym lagi.yg besh nye ramai orang yg besenam :)
mule2 chokichoki warm up kat gym, lepas tu jogging round tasik 2x,
last skali sauna dalam kereta a.k.a xbukak aircond time balik umah :p :p

Chokichoki kan asik makan je.free lak tu..
rase2 bleh kire dengan jari je sepanjang kat tnb-es ni chokichoki beli makanan gune duet sendiri..huhu..
bukan chokichoki mintak pun..tp dipakse untuk diblanje hehe..
kdg2 tu makan free sbab g wat keje kat company2 luar..so company tu bagi mkn free..
baek btol org2 kat tnb-es kan..alhamdulillah..tau2 je chokichoki tengah sengkek ni..(da le tadi beg tangan ngan kasut tecabut! dalam mase seari je due2 tecabut T.T)
InsyaAllah chokichoki x akan lpe jase baek kwan2 dekat tnb-es ^_^

So chokichoki xnakle gemuk plak.
oleh sebab susah btol nak resist makanan2 yang sedap2 n free tu, chokichoki kene la besukan hehe..
kalau xdapat turun pun, atleast maintain la :P

satu lagi sebab nak tingkatkan stamina..wat keje engineer ni bukan senang.
kene berade kat tmpt2 panas, kene berdiri n berjalan laju. semput gak le rase cam nak bgolek2 je

And the last reason, sebab chokichoki suke bersukan..Ble kuar peluh tu rase puas~ hehe
Lagipun bace blog Azrie, rase jeles plak die siap ade fitness guide time intern hoho

ari sabtu ni last chokichoki bersama dengan department PQ, then masuk solar plak~
sedih sbab meninggalkan pq
gembira sbab masuk solar
kre seimbang la hehe

tapi ari sabtu ni KERJA!! WAA! dekat nak 2 minggu xcuti2 =_="
workaholic i skarang u. kalah Paan T.T

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 18/5/09 7:37 PM  

rajinnnyeeeeeeeeeeeeeeee:D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top