Tuesday, May 26, 2009

Charity is Unity 2~*


Ahad yang lalu, chokichoki dan rakan2 SIFE telah menjayakan program Charity is Unity 2 dekat Taman Tasik Titiwangsa...
Kali ni, chokichoki xde tolong ape2 pon..just datang n diberi tugas jage Bouncing World nye wall climbing..penat gak menjerit kat budak2 ni haih~
Tahun lepas pon ade gak Charity is Unity kat Titiwangsa gak..
Tapi lagi havoc kot..tapi kali ni punye pon besh..congrates to the committee yg tlah menjayekan program kali ni ^__^

p/s: wat kawan2 blog yang letak link blog chokichoki..thanks so much..tapi chokichoki nak mintak tolong korang letak link dengan nama chokichoki or rina je..xya la name penuh2..leh x..hoho..da kantoi ngan ramai orang..sebab bile dorang search name penuh, terus kluar link2 korang hehe..

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~chocolatte87~ 26/5/09 3:21 PM  
This comment has been removed by the author.
Chokichoki 26/5/09 4:15 PM  

xde..kat link ke blog kte, ltak name chokichoki/rina..jangan ltak nme pnuh =_="

Thumbone Arts 26/5/09 5:36 PM  

owh aku biarkan blogspot yg menentukan apekah nama yg diberi
dan siapakah la mamat yg hensem gile plg depan kat gambor tu ek kah3...

Chokichoki 26/5/09 7:26 PM  

kohkoh..dah mcm presiden plak duduk centre kan :p

sapelah yg duduk tepi skali pki tudung ijau.
begitu comel skali whaha :p :p

(lpe nak ckp, ni dipetik dr kosmo smalam~)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top