Thursday, December 09, 2010

Kuala Lumpur International Motor Show 2010

RM5 je for student on weekdays.
rina bukan student
tapi ada kawan rina student, so kira termasuklahhh haha.. :p

Best best!
rambang mata tengok.
boleh berangan banyak banyak.




rina nak beli ni..bawak tengah malam mesti cantik. banyak lampu

 takpun ni, putih itu suci
 yang ni pun ok, buatan Malaysia
 Vespa pun nak beli, senang nak pegi pasar
 kalau race pakai ni. baru lah cara
 ni plak guna pegi balik kampung. cepat sikit sampai
 nak dating ngan husband guna kereta ni. gelap. orang tak nampak
 kereta ni untuk vacuum rumah
 dan ini untuk bawak g kerja

Jom pergi kerja!



9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cimon 9/12/10 1:52 AM  

perghhh...

mewahnye kete...

pokai larr bakal laki hang nanti.

heheh (^v^)

*peace*

twinkle twinkle 9/12/10 1:57 AM  

sukenye yg kaler hijau uh ;D

kembatolo™ 9/12/10 12:28 PM  

gambar last tu muka teruja eh? hahaha

Siska 9/12/10 11:49 PM  

fulamakkkk...catik gila dowhhh....nak satu.hee
`

Anonymous,  10/12/10 1:31 AM  

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:)

kata kila 10/12/10 9:17 AM  

dem comel gila scooter tu

Saybee 10/12/10 9:58 PM  

Assalamu'alaikum
*ckop kuat takk :P
ohh , abg saye pegii bende nieh then kne mrah sbab org nak bce doa akhir thon , awl thon , dy mseh blum balekk LOL

Linglung 11/12/10 4:58 AM  

kalau makwe2 macam lu pakai kereta sukan handal2 macam kat atas...perghhhhh gua cakap! perghh!

Heidi Shafiq 12/12/10 6:32 PM  

gempak giler sume kete tu.. rugi aku x pegi.. :(

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top