Tuesday, December 07, 2010

Love Marriage

Don't turn around
They say we turn to stone when we turn around
So, don't turn and go forward.

Salah satu quote dalam Love Marriage.



antara K-Drama yang terbaik lahh rina pernah tengok.
best besttt
lawak, sweet sangatt.
tersengih sengih rina sorang sorang :p

satu jer tak best bagi rina..
heroin dia tak comel huhu


tak comel kan?
hihi..kejam je. tapi betulla..
spoil pulak rasanya.
(update : heroin dia cun jerr..cuma tak comel. beza tau hehe..tengok dulu cerita ni mesti korang rasa heroin dia macam tak sesuai jee..)

hero ni adalah seorang divorce lawyer. dan dia pon dah bercerai.
heroin pula seorang Couple Manager yang baru lepas clash dengan BF.
so diorang bertemu.

pengajaran dalam cerita ni,
takmau lah bermusuh musuh dengan Ex BF, GF, husband, or wife korang hehe

pergi lah tengok kat http://www.mysoju.com
ade kott..

rina amik dari kawan jer cerita ni..

ENJOY~




6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

SyUhAdA 7/12/10 10:35 PM  

mcm bes je..
nk try carik la.

Siska 7/12/10 11:15 PM  

ahahha...kene tgk muka cun dulu baru ada mood tgk la ehh?? hahah..apalah,

Rina (◕‿◕)✿ 7/12/10 11:29 PM  

heroin dia cun jerr..cuma tak comel. beza tau hehe..tengok dulu cerita ni mesti korang rasa heroin dia macam tak sesuai jee..

sbab watak memerlukan heroin manja dan perangai budak budak so mcm xsesuai org tinggi kurus belakon

hamzah ian 8/12/10 12:23 AM  

dah lama tak tgk.. masa takde la.. sob2..

echah mashuri 8/12/10 12:24 AM  

kalau layan korean xtido la memalam.hehe

deeya 8/12/10 2:03 PM  

http://stylista-couture.blospot.com

for korean fans...open my site

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top