Monday, December 20, 2010

Seminggu yang terbaik

Hari ni rina cuti, sebab baru pagi tadi sampai KL.
actually, last week rina ada kursus PEP 36 kat Ilsas, then terus shoot pergi Kedah with some friends from PEP 36 gak.

memang enjoyable week lahh hihi
malasss nak kerja esok. opsss :p

masa kursus, memang setiap malam keluar hee..

lama kot tak keluar malam malam ni..semenjak kerja, duk umah, rina adalah anak yang baik dan sopan :P

malam Isnin, pergi tengok Hantu Mak Limah dengan geng PEP 36
sangat tak best ok cerita tu. tapi ada lah lawak yang terkesan di hati ;p "Cecita cecita cecita" hahaha!

malam Selasa, teman kawan UNITEN untuk tengok Ngangkung dengan kawan UNITEN yang lain.
paham tak??
sebab rina malas nak pergi sebab dah tengok Ngangkung weekend lepas with a friend.
Tapi kawan punya pasal, I tengok dua kali okeyy..support industri tempatan kononnye :p
nasib baik best jugak!
hantu dia comel :p

malam Rabu, lepak lepak dengan geng PEP 36 again dekat Bukit Bintang.
gaji baru masuk, so kami makan Kenny Rogers *bajet mewah*

malam Khamis, pergi bershopping dengan kawan perempuan hihi.
best best.
rina beli 3 helai baju dan 1 beg baru ^o^
lepas tu teman kawan rina, makan malam dengan kawan dia.
huu...rina memang kawan yang baik kan? sudi menemani kawan dia kemana sahaja :p

malam Jumaat, just pergi pasar malam dan lepak di rumah kawan UNITEN yang ambil Master.
sementara menunggu pagi. nak pergi Kedah + Penang kan.

Sabtu sampai Isnin, berjalan jalan di Kedah + Penang.

kali ni just nak tunjuk Pics malam Rabu.

Lepaking di Bukit Bintang~

Punya jauh datang nak makan Kenny Rogers :p
 Aksi aksi orang di Bukit Bintang
 suka betull mamat Pink ni!
tu jelahh nak share haha sikit je.
lain lain, nak share gambar makanan

*Kenny Rogers*
(5 stars)

sila terliur sekarang.









Slurrrrrrpppppp!



6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

delarocha 20/12/10 7:12 PM  

enjoy sakan nampak :-)

dark sengal 20/12/10 7:30 PM  

hi.. akak di-tag utk join contest nie...

http://melovecontest.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html

abgreds 20/12/10 9:47 PM  

citer makan-makan memang sedap...
moga rina sihat untuk makan esok lusa tulat...
ok..chow..

kembatolo™ 20/12/10 10:40 PM  

kuat betol rina melantak.. haha

iqbalsyarie 21/12/10 10:44 AM  

kenapa...
kenapa...
kenapa... tunjuk gambar makanan? laparlah!!


Da kerja, tapi bila mau belanja saya ha?

cimon 24/12/10 12:06 PM  

perghh...jeless siot (T_T)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top