Saturday, December 25, 2010

Sogo Card Day bulan depan! Sob sob!

Sedihhhh!
First time rasa sedih bila ada sale, mesti korang pelik kann hehe!

camni cerita die 

tadi, kan rehat lama. so rina dan kawan rina pergi lah Sogo..
niat rina nak usya lahh, ada beg murah murah tak

sebab teringin nak ada beg baru.
rina tak pernah lagi ada beg berjenama nii
so, bila da berduit ni, macam teringinnn lah

so, pegi pegi, sale hanya 20% jee
mahal lagi beg tu..

ingat tak nak la beli kan.

tapi tiba tiba terrrr tengok purse kat Elle

sangattt comel!

dan tiba tiba terrrr kenangkan purse lama yang sudah nazak
 Milk Teddy ok.
ni lahh purse paling mahal rina pernah beli hehe! (RM20 ++)

dengan sebab itu..
rina pun terrrr beli purse Elle tersebut tanpa memikirkan masa depan *tetiba


cantikkan????
Pinkk!! sangat soft! macam Peach sikit.
kamera rina buta warna sikit ;p

tapi bila dipikir pikirkan balik agak mahalla....
takmau bagitau harga ;p

lepas beli tu, balik rumah..
tengok tengok ada surat dari Sogo

rupa rupanya 6-9 Jan ni ada Clearance sale for only S-Card members!!
discount up to 70% !

MENYESAL!

tapi dah terrrr beli..
T___T


7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ieyza 25/12/10 12:59 AM  

xpelaa....nnt gi beli lagi..hehehe

LiFe KaMi 25/12/10 10:46 AM  

hehe pandai sogo main harga..
takpe beli lagi satu utk 2 tahun lagi yg lama mesti dah buruk balik..:)

nadia rosle 25/12/10 1:21 PM  

cantikkk! nak tau harga die?

Rina (◕‿◕)✿ 25/12/10 3:18 PM  

heee dlm seratus lebih. mahal kannnnnnnnnnnnnnnn T__T

Anna Bauhaus 26/12/10 5:31 AM  

This is a beautiful blog! :) I found it through Networkedblogs.com. It has an enourmously pretty design! :)

cimon 26/12/10 10:40 PM  

slalu stok2 utk sale tu jenis yg tak bagus (mmg yg da dikhaskan tuk sale)...yg bagus2 sume orang Sogo tu simpan balik dlm stor...aku da tanye kat bdk2 yg keje Sogo...

seriess...

p/s:beli bila perlu & perlu sentiasa survey harga kalo nak murah k! (^v^)

Puteri Zaza 28/12/10 5:16 PM  

hye,comel purse..ailikee
so klu dah nyesal n rasa2 xberbaloi tgu apa lg...lanting la cpt2 kat zaza..huhu...larikssss

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top