Saturday, December 18, 2010

Melalui hari hari yang menyeronokkan hee

sepanjang minggu ni rina ada kursus kat ILSAS, UNITEN dengan budak budak PEP 36
so ape lagi, memang enjoy je la kan setiap lepas kelas hihi

sampaila semalam..
tapi takpe, bulan 2 ada lagi =D

hari ni rina nak pergi Kedah pulak. ada budak PEP 36 nak kawin.
semangat masing masing.
budak tu bukan group rina, tapi rina kenalla..
ni pun sebab Elly ajak teman dia

rancang nak pegi kol 5. tapi sampai sekarang tak sampai sampai ponnnn


tah pape entry kali ni.
takpe. pas balik Kedah rina cerita best best k.

doakan rina selamat pergi dan kembali.
salam..




6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Iszmir Nazmi 18/12/10 6:25 AM  

Salam...

Semoga selamat pergi dan kembali dari destinasi ^_^

Fatin a.k.a. Aten 18/12/10 12:19 PM  

hujung tahun ni mmg ramai yg kawen.. ok rina, tc~

Shag 18/12/10 3:12 PM  

AMIN Rina ;) Balik update dgn gambar ceria k!

syamim,  18/12/10 4:06 PM  

woaa...byk btol g kenduri2 kawen skng **hint2** =P

niesz 18/12/10 10:14 PM  

hope semue nye bjln lancar yer..

Nazatul shima 19/12/10 10:39 AM  

wah...sakan rina..bez2..hehe..emm..rina abes kursus kat ILSAS bile? lambat lagi ye..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top