Saturday, June 09, 2012

Hair dryer panasonic

Ini adalah penting selepas kahwin :p


Rina baru beli..takde sape pun hadiahkan hee :p hadiah dapat sikit je..orang pun datang sikit..tapi majlis tampak meriah dan paling penting mak abah happy sangat sangat :)) miss the moment :) now rina baru lepas korekkan telinga en zauj. Sampai tertidur dia hehe.. Rasa awkward lak nak cerita jiwang jiwang dalam blog..sebab tak pernah cerita macam ni :p tapi nak buat macam mana..hidup saya sekarang dipenuhi en zauj..alhamdulillah untuk moment ini ya Allah..moga perkahwinan ini diberkati MU..- Posted using BlogPress from my iPhone

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Kikin Amer 10/6/12 12:30 AM  

Assalamualaikum rina!

Hehe...kite serupa la! Hair dryer sgt penting lepas kahwin ni hihi..kikin dpt hadiah dari husband hair dryer Phillips...samala ngn kikin hadiah pun dpt sikit je sbb org dtg pun tak ramai,takpe janji family happy sgt2! :)

Kikin Amer 10/6/12 12:31 AM  

Assalamualaikum rina!

Hehe...kite serupa la! Hair dryer sgt penting lepas kahwin ni hihi..kikin dpt hadiah dari husband hair dryer Phillips...samala ngn kikin hadiah pun dpt sikit je sbb org dtg pun tak ramai,takpe janji family happy sgt2! :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 10/6/12 6:25 AM  

hehe, rina pun husband bayarkan hair dryer ni hehe...alhmdulillah kita da setelkan kikin :)

Anonymous,  11/6/12 8:44 PM  

Myne dari anak dara memang pakai hairdryer..bangun pagi wajib basuh kepala,kalau tak mengantuk!

Myne

choclairissa@intan marliana 12/6/12 10:11 PM  

hahaha paham2 kenapa hair dryer penting..*wink*

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top