Wednesday, June 13, 2012

Mencari photographer ..

Untuk post wedding :) tetiba teringin since tak buat pre wedding.. Ada suggestion bawah RM100 tak? Hahaha takpun ada yang nak sponsor tak? Hehehe!

Ni gambar dating first time hari tu..tengok wayang sama sama, makan aiskrim sama sama dan window shopping sampai lenguh kaki :)





Belikan en zauj sebentuk cincin dari bausch k. Murah je, bawah RM100. Sebab dia hilangkan cincin kahwin haritu huhuhu..nanti dah ada duit kita pegi beli yang ada batu pulak ye :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

eLyA 13/6/12 3:55 PM  

Ha, sape yang tahu photographer yang murah eh...?? kongsi2 la kat sini..sy pon nak amek post-wed gak...hehhe~

sori rina...tumpang sekaki =)

Cik Tqah 13/6/12 4:45 PM  

lor.. cincin kawen da ilang? mesti sad kan.. photog bwh seratus susah la.. self timer la dear..hihih

Amalina Ali 14/6/12 8:51 AM  

wahhh... cincin kahwin hilang???
mesti tak boleh ganti dengan yang lain dia punya value. : )

~misshuny~ 14/6/12 9:11 AM  

nk tumpang gak rina..hani pun nak amek gmbar post wedding..hehe..n nak yg murah2 jek..huhu

Rina Lia (◕‿◕)✿ 14/6/12 8:36 PM  

hehe..cincin kawin dulu tu pun bukan rina yang belikan..dia da pernah pakai before kahwin..pastu dia tukar batu je pun guna duit dia =P
so tak berapa sedih sangat :D

Rina Lia (◕‿◕)✿ 14/6/12 8:37 PM  

La Televisio ada buat promo! tp rina xdpt penuhi syarat2nye :( https://www.facebook.com/pages/La-Televisio/276856929026733

Amd 15/6/12 12:44 PM  

Salam.
Rm100 kebawah bleh je. Dapat CD je la, gambar x cuci. Lokasi sekitar Kl,Puchong,Shah Alam, Putrajaya

www.azhamshaari.com

Anonymous,  16/6/12 6:43 PM  

sesiapa cari photographer boleh pg page ni harga boleh runding k. http://www.facebook.com/tembak2lensatepat

Fadzly 27/6/12 4:32 PM  

Salam.....contact saya bila awak perlukan utk shooting yer...tgk2 dulu gamba dlm blog saya..:D

Fadzly 27/6/12 4:33 PM  

Perlukan phographer, contact saya 016-6215337. boleh tgk dulu contoh gambar dlm blog

Anonymous,  27/6/12 4:34 PM  

Assalamualaikum...perlukan photographer boleh contact saya 016-6215337 atau lawati blog http://lensifaphotographer.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top