Monday, June 11, 2012

Review Wedding Rina : Pelamin dewan murah hehe

Assalammualaikum semua =)

nak review tentang pelamin rina pulak =)
pelamin rina ambil dari Make up by Fiza jugak
rina memang cari pelamin paling murah yang rina boleh dapat
yela..pelamin dewan, mana ada yang murah huhu
lagipun rina bukan nak tepung tawar, just nak bergambar je..
mula mula dulu siap taknak ada pelamin lagi
tapi memandangankan teringin =P cari la juga pelamin hihi
rina pernah buat entry tentang hasil pencariaan rina tentang pelamin murah di sini
antaranya dari kak fiza
dalam RM1000 dah boleh dapat pelamin dewan

oleh sebab make up nak ambil dari kak Fiza, 
lepas tu yakin boleh dipercayai,
jadi rina terus deal dengan kak fiza

rina pilih terus dari album kak fiza
taknak la custom made bagai, nanti kena tambah duit lagi hehe

ini gambar dari album kak fiza yang rina berkenan



dan ini pula pelamin rina


hehe..rina request ada love dekat tengah tengah =)
so far rina SANGAT puas hati
the dais is soooooo me!

orang yang pasang pelamin pun sampai sangat awal
tak tunggu kami datang dewan, dia dah masuk dulu dan pasang =)
in real, rina sangat terpegun dengan hasilnya
tak sangka budget ciput dapat menghasilkan pelamin secomel ini
nasib baik dewan kecik, jadi pelamin ni elok elok je dengan keluasan dewan 
rina bagi 5 out 5 stars berpadanan dengan harga dan servis =)

kalau berminat boleh contact kak fiza
https://www.facebook.com/makeup.byfiza

ok bye!

Updated : 

Lupa nak cakap..rina dapat 8 walkway & pintu gerbang yang comel juga!

ini gambar walkway

hahahah tetiba ada muka aini, my bestfriend ;p single lagi uols, doktor ok!

dan gambar pintu gerbang


yang kat belakang tuuu nampak tak? nampak kan?
hihihi
inteprem gambar john, capal & nasir ^o^

ok bai

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

eLyA 11/6/12 10:19 PM  

cantiknyer pelamin rina... rm1000 untuk pelamin neh kira ok la.. berbaloi!! hehe

Qaseh Qistina 11/6/12 11:24 PM  

serius cantik pelamin ni..nmpk sweet sgt...sgt berbaloi dgn 1k tu

nuraisyahr 12/6/12 7:37 AM  

Seriously dgn 1k dpt pelamin cmni cantik sangattttt :D btw selamat pengantin baru kak rina, semoga bahagia slalu :)

Diyana 12/6/12 8:44 AM  

cntik sgt2 pelamin.... (^_^)

eima 12/6/12 8:59 AM  

sweet ngan cantek ... bajet rm1000 mmg berbaloi

Cik Ain 12/6/12 9:35 AM  

cantik sangat. Murah pulak tue. Berbaloi baloi ar reena. :)

Suria 12/6/12 9:52 AM  

comelnye rina punye dais!
sgt murah utk dewan..
rezeki tu :)

koktel,  12/6/12 10:04 AM  

eh..eh..ade gambar ak..haha

Rina Hamid 12/6/12 6:34 PM  

suwiiittttt sgt rina..hehehehe..

Anonymous,  3/6/13 2:37 AM  

salam..bia btul 1k jer?kt mane ni?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top