Saturday, June 16, 2012

My flower girls version :)

Salam semua :) 

a simple update from me. 
Rina dah pernah cerita tentang bunga tangan untuk flowergirls rina. 

Tempah dari Fb: Lyana Zamri
Nanti rina edit balik post ni letak link dia k! (Dah edit yay!)
 Update guna iphone je ni hehe nak cepat. 

Sambung cerita. 
Oleh sebab i was on a tight budget jadi takde duit nak beli baju gown bagai. 
So rina pun ter dapat idea why not bagi bunga je sama, jimat sikit hihi. 
After did some survey jumpa lyana ni, bride to be gak time tu. dan sekarang dah kawin pun same as me :) 
1 HB ni hanya RM10 sahaja. Rina order 6 jadi RM60. 
(rina ada 6 orang saudara perempuan yang paling kecil)

Ingatkan nak jual balik tapi budak budak kecik ni sibuk mintak, tak sampai hati nak ambik balik :) 
cuba la tanya lyana, kot kot dapat harga yang sama. 
Mungkin dah naik sikit since dia dah semakin hebat :) 
ok jom layan gambar. Bye!




















- Posted using BlogPress from my iPhone

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

puan.mila 17/6/12 8:26 AM  

Comel..xda la kecik sgt hb tu..murh plak tu..

zaujah until jannah 17/6/12 8:52 PM  

alalallala... comll nye.... eii awk hebat nye. cm ne leh dtg idea2 bernas cm tuh erk. sy sgt blur bile pk psl prepartion nak kawen ni

S.n.Fariza 18/6/12 8:18 AM  

comel sgt okeh :)

oya 18/6/12 3:56 PM  

baju awak sangat gorgeus!!

oya 18/6/12 3:56 PM  

baju awak sangat gorgeus!!

hamzah ian 1/7/12 9:53 PM  

nak gambar banyak banyak lagi.. hehe

Afasz 2/7/12 12:32 PM  

singgah n follow blog awak...sy search pasal guestbook jumpa blog awak... nice guest book...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top