Tuesday, June 19, 2012

My Guestbook Corder & other things that matter

Assalammualaikum semua =)

huhu...makin lama, makin jarang rina update blog..
takde masa dah sebenarnya..

pagi pagi bangun tidur nak siapkan diri, siapkan suami
lepas tu ke kerja, internet dah takde, baru je potong
balik kerja, buat kerja rumah & layan suami
tapi try juga bukak laptop untuk cek bisnes..
so tak banyak masa & penat nak update blog =P

panjang ok alasan, kalau tak diterima lagi taktau lahh =P

sekarang ni en zauj sedang melayan debat politik bersama abah & mak.
so rina ada masa nak update sikit hehe

pasal guestbook je pun..
banyakkk sebenarnya nak cerita..
honeymoon tak cerita lagi..
pasal majlis tak cerita llagi
review banyak lagi kot

cerita harian lagi lah ditinggalkan..

oh ye, maybe weekend ni rina masuk rumah baru, our Baitul Mawaddah
tak sabar! weee

ok jom layan gambar guestbook corner rina =)
progress nak buat guestbook boleh dibaca di SINI



















- Posted using BlogPress from my iPhone

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

eLyA 20/6/12 5:36 AM  

bes nye ade guestbook.. huuu~

Amalina Ali 21/6/12 12:00 PM  

Nana ada buat GA. Jom join !

Elyza 16/7/12 1:59 PM  

oh,itu lukisan saya yang awak tempek dalam guestbook. ni link gamba ori http://fav.me/d30nzc7

papepun tahniah ea.:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top