Sunday, June 24, 2012

Kemas rumah baru

Penatnya weekend ni, pergi beli lampu, pasang lampu, cuci rumah dan sebagainya =P
tapi tak siap siap lagi huhuhu

sebab tu lah tak sempat ber blog =P
waaa...rindu nak cerita cerita dekat sini ='(

so for today, dipersembahkan my mr zauj yang sedang buat buat busy



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cik gold 25/6/12 8:34 AM  

memang penat...MG dah sebulan kawin x abes kemas lagi..:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top