Tuesday, July 24, 2012

Mengidam biskut raya

Huhu boring betul..dalam banyak banyak makanan sedap kat dunia ni, rina mengidam biskut raya je hehe..rina dah order semperit & almond suji! Tak sabar nak tunggu dapat!! Lapar giler bila terpikir biskut tu T_T

Sabarlah wahai perut..kalau berbuka sekarang pun bukan nak makan..

Semalam rina berbuka after separuh hari. Sebab rasa lemah dan tak yakin dengan sahur dan makan time berbuka..terlalu sikit..

Tapi hari ni sahur, alhamdulillah rina habiskan 1 pinggan nasi dengan bantuan ubat muntah yang doktor bagi..hilang la rasa loya :)

Jadi walaupun sekarang rasa nak pengsan tapi rina yakin, cukup bekalan ni untuk baby dalam kandungan..

Jap lagi en zauj balik. Lama gila ok tak jumpa...dah 10 hari :'( hari hari menangis bila terjaga malam malam..takde orang kat sebelah..

Orang kata emosi tak stabil sebab pembawakan budak hahaha rasa kelakar je..budak pun takde lagi dalam perut..ade ketulan darah je..tapi minggu ni dah mula membentuk sifat kot..

Berdebar rasanya..semoga sempurna lah sifat dan akal baby ibu ini..

Semoga kuat lah dia didalam sana dan adalah rezeki rina untuk mendapat zuriat..aminn

Ok, nak tidur jap. Halfday hari ni..nak pergi jemput en zauj di lcct..

Nite


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

puan.mila 24/7/12 1:58 PM  

take care rina :)

Cik Tqah 24/7/12 2:04 PM  

hoho.. semoga dpt ape yg diidamkan.. aminn

dilla nadila 24/7/12 2:42 PM  

rina jage diri n baby elok2 k...

FY 24/7/12 3:58 PM  

Rinaaaa..FY baru tahu rina pregnant..congrats dear..and take care!!

Zila Zainal 25/7/12 9:34 AM  

Kat opis ni pun ramai sangat yang jual kuih raya.. rmabang mata

Sharinginfoz 28/7/12 7:34 AM  

sedap gak makan biskut waktu puasa ni, kalau dah raya mungkin tak berselera sangat

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top