Sunday, February 24, 2013

Penantian

Penantian itu satu penyiksaan huhu..

Rina harap esok rina dah selamat lahirkan anak..boleh sama tarikh lahir dengan umi (ibu mertua) hehe..

Tapi cam rilek je..cam tak sakit sangat pun..tanda pun macam takde je?..

Sebenarnya tak dapat beza tanda dengan masalah keputihan..

Tak faham camne nak tahu tu contraction ke?..macam boleh tahan je setakat rasa senggugut sesikit tu..

So selagi takde tanda yang menakutkan dan sakit yang menyakitkan, rina duk rumah jela sampai next check up, rabu ni..

Huhu..makin tunggu makin debor rasa..

Tadi sempat rina white studio photoshoot dengan Jabbe Production (fb)..RM100 per hour. Jabbe memang best, memang asyik gelak je dan banyak bagi idea. Memang rina recommend sangat lah..


Satu jelah tunjuk hehe..mr zauj tak kasi tunjuk banyak2..macam "tak baik" kot. Takut dengan segala macam kemungkinan kot?

Takpelah..buat simpanan untuk diri sendiri. Nanti time sakit boleh tengok bagi semangat datang :)

Insyaallah sekiranya semua selamat rina share banyak banyak :)

Dengan penuh rasa rendah diri, rina mohon semua doakan rina dan bayi selamat dan dipermudahkan..

Tq semua..harap next entry dah boleh share gambar baby..

Huhu..hanya Allah yang tahu kerisauan dan keresahan dalam hati..

Wasalam..

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Munirah Abd 24/2/13 9:36 PM  

oh you are the one yang pegi photoshoot studio jabbe tu.. hehehhe..sbb nampak dalam IG si jabbe tu..

good luck mommy to be..

insyaALLAH semua akan selamat

Etty Selamat 24/2/13 10:00 PM  

Wah... Baby nak keluar dah... Semoga dipermudahkan segala urusan ye kak! Banyakkan berzikir... All the best! Nanti jgn lupa buat entry pasal baby pulak. hehehe

Huda Luna (tak login) 25/2/13 11:09 AM  

semoga selamat semua nya nye rina :)
bykkan berdoa dan berzikir tau
insyaAllah dipermudahkan Allah
tak sabar tggu baby rina keluar


hehe jabbe mmg best
sbb tu kalau sape2 nk amik op ov huda mmg rekemen kan
lg pun dia senior diba hehe

nurayunni 25/2/13 11:15 AM  

semoga dipermudahkan insyallah..

syamimihaziqah 25/2/13 4:53 PM  

InsyaAllah, moga dipermudahkan segalanya kak Rina. Aminnn :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 25/2/13 8:41 PM  

Timekasih sume. Jabbe mmg best hehe..

Moga doa semua dimkbulkan..nnt rina share gmbr baby pula insyaallah..dgn izin Allah..

s a h i | a 25/2/13 10:34 PM  

tahniah Rina & suami. :)

semoga Allah mudahkan urusan rina&baby.InshaAllah , Dia akan bantu hamba Dia yang baik macam Rina ni.:) all the best dik !! gambatte.

Rina Lia (◕‿◕)✿ 26/2/13 5:29 PM  

Tq kak ila :) tak beranak lg...

maitimie 27/2/13 11:38 AM  

semoga dipermudahkan :)

tak sabar nak tgu baby kuar entri.hee.

salam ziarah kak~~~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top