Wednesday, August 18, 2010

Yes! at last dapat juga Buffered Earning !!

Alhamdulillah~
setelah bersedih sedih hari INI
dan berusaha pada hari INI

rina dapat juga Buffered Earning!
hehe~

tapi rina rasa tips INI tak berhasil
yang berhasil tips dari Aie dan Eyriqazz iaitu update survey selalu
terima kasih ye kamu

 Nanti rina ajar secara terperinci
Ini Buffered Earning yang baru ada pagi tadi. sebab malam semalam rina check takde lagi
rina check setiap minit kot hihihi


Bukan tak pernah dapat, pernah je..


Semua dah jadi metered Earnings huhu~
bila ada Buffered Earning, baru semangat tu lebih sikit heheh

tapi takde Buffered Earning pun rina still update blog kan? ^__^

ok, jom tengok camne nak update Survey.

kalau di website Nuffnang tu, ada 2 survey yang kita perlu Update
tapi rina tak sure mana satu yang Eyriqazz dan Aie maksudkan

tapi rina rasa, survey yang pertama ni

Mula mula pergi ke Blog Manager




*Klik untuk tumbesaran yang sihat*

Lepas tu ada Update Survey dekat hujung sekali

*Klik untuk tumbesaran yang sihat*


Survey kedua pula, boleh didapati di bahagian depan depan 

*Klik untuk tumbesaran yang sihat*
 
so startlah menjawab dengan jujur dan sedetail yang mungkin~

semoga semua orang pun ada Buffered Earning at least one kan..
Buffered Earning bergantung kepada jumlah visitors not bilangan click, senang sikit nak dapat duit kann?

Pape pun, berblogging perlulah ikhlas..blog kerana minat, Nuffnang ni side income je..
tapi rina hepiiii sangat! hihi

ada satu lagi perkara yang membuat rina hepi hari ni. takmau cerita lagi :p

Assalammualaikum :p

23 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

eima 18/8/10 9:32 AM  

TQ rina pas ni hopefully .. ramai le jenguk eima plak ... TQ ads+info tuh ...

azieda razak 18/8/10 10:05 AM  

tq 4 ur info..
hope lps nie bertmbh la buffer sy..

Nur Hayaty 18/8/10 10:06 AM  

samalah ngan BE yaty ..hehe tahniah,at last ,dapat juga..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 10:08 AM  

eima : welcome~ sure rmai dtg. tulis cerita best2 tau :D

azieda : my pleasure ^__^

yaty : hehe, yey sep sikit :p

cimon 18/8/10 11:01 AM  

tahniah!!

p/s:incik sharinginfoz & eriqazz slalu jek buat cam awak buat tu...so...renung2kan & selamat beramal (silap) heheh (^v^)

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 11:23 AM  

hihi tenkiu2!! nk tiru dorangla ni haha :p best2 ^__^

Zqah Ail 18/8/10 11:42 AM  

tahniah dapat be baru rina !! =)

aisyaLALALA 18/8/10 12:14 PM  

betul rina. mmg kalau kite salu update survey tu boleh dpt buffered earning. dulu aisya x penah update pon pastu ade la tbace kt mane ntah die suh update survey tu. pas update, x lame pastu dpt buffered earning. ;DD

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 12:26 PM  

tula..rina barutau. aisya update bpe kerap?

aisyaLALALA 18/8/10 12:33 PM  

xdela salu sgt pon. ikut rajin gak. tp bese sebulan adela kot 2-3 kali je kot. tataw nk tulis ape.

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 12:40 PM  

oo..okok..rina pon slalu updatela pasni ^__^

Un Phat Lee 18/8/10 1:34 PM  

gua tak pernah tau pun nak pakai nuffnang ni cmne.main letak je kat blog.ehe. XD

Hamzah Ian 18/8/10 1:41 PM  

nape aku tak penah dpt ni ha rina.. sob2..

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 1:46 PM  

Un Phat Lee : ouh. mcm rina awal2 mcm tu gak hehhe

hamzah : erk? xpna dpt? pmes kot blog hamzah?

Che Armster 18/8/10 1:58 PM  

ape la satu lagi benda yang buat di gedik sangat hari ni.. hahahhaa

n btw.. aku pon xpenah dapat lagi.. so congrats kat ko :)

Nazatul shima 18/8/10 2:01 PM  

congrats dear!hehehe...ari ni buffered earning shima pon tambah lagi dua..so dah jadik 7..hehe..amin..:D

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 2:08 PM  

che arm : aik xpnah dpt gk ke? mybe br lagi kot. xlme lg sure kaye raye hehehe

cma :wowww 7 tuh!! nak jugak!!! hihi :)

Hamzah Ian 18/8/10 4:42 PM  

wa.. ajar la skit camne be dpt byk2 tuh.. ish..

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 5:54 PM  

iqbal : xsekaya org tu lala

hamzah : poyolaj. sure die bejuta kann

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top