Tuesday, February 05, 2013

Set tilam baby - Butik Ummi

Assalammualaikum semua =)

Rina dah pernah tulis tentang set tilam bayi kekabu & sarung tilam jenis quilt yang murah dan berkualiti di SINI.

Hari ni saja nak tulis lagi hehehe! Nak tolong bisnes adik ipar =)

Alhamdulillah, set tilam kekabu dia semakin mendapat permintaan. Lebih lebih lagi dia ada buat PROMO beli 1 set tilam kabu with sarung dapat FREE selimut quilt !

apa yang anda perlu tahu tentang Butik Ummi

Butik Ummi menjual set tilam kekabu yang berharga dari RM150 - RM180. 
Dengan harga ini, anda akan dapat

1) satu tilam kekabu
2) 2 bantal peluk kekabu
3) 2 bantal kepala kekabu
4) set sarung quilt jenis cotton (quilt : sarung dijahit sekali dengan span)

Detail :

1) sangat selesa dan sejuk.
2) sarung boleh buka dan basuh.
3) boleh order sarung lebih, senang nak tukar basuh.
4) boleh bincang design. Nak ropol ke, border ke.
5) PRE-ORDER sahaja. Takde ready stock.
6) warna & corak ofcourse boleh bincang.
7) kalau order banyak2 try la mintak diskaun lagi hihi
8) Set tilam kekabu dijahit SENDIRI, lebih berkualiti dan padat

Pilihan kain cotton pun dah semakin banyak. so harga pun sedikitt berbeza lah ikut cotton mana yang anda pilih. Rina tempekkan sikit corak corak cotton yang rina suka untuk korang cuci mata hihi



contoh yang dah siap...



comel kan???

kalau berminat boleh ke BUTIK UMMI

atau direct SMS ke Anis 013-4035590

Terima kasih ^__^

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top