Sunday, February 10, 2013

My baby wishlists

Hihihi baby pun dalam perut lagi tetiba je ada wishlist?? =p nampak sangat mak nye punya wishlist hee..tapi semua untuk baby..bukan untuk mak die pon.

Walaupun checklist dah lengkap tapi still ada banyak belum beli. Kebanyakannya boleh beli nanti ataupun barang kehendak bukan keperluan :p

Aunty & uncle kat luar sana pun boleh bagi kat baby hikhik!

Ok jom berangan~

1) Musical toy gantung pada baby cot. Huwaa..baby cot kosong je..



Tak sempat beli.. Bankrupt dah haha

2) fisher price rocker


Antara banyak2 rocker, fp rocker paling berbaloi kot sebab boleh pakai sampai toddler, boleh buat kerusi.

3) hairband kiut miut






Comellll tapi tak beli selai pon lagi....sabar sabar..

4) bumbo seat



Dalam 5-6 bulan dah boleh start duduk dalam ni kot. Comey!!

5) play mat


Nak beli tapi tak terbeli beli..sebab nak utamakan keperluan huhu..tunggu ibu bonus tahon depan okeh haha

6) play gym


Wuuu cantiknya..sabar lagikk

7) gown gown yang comel


Banyak borong rompers ngan baju duduk rumah je. Gown ada 2 jekk..takut keluar baby lelaki je heheh..so sabarrr

8) hoodie sweater


Homeyy sangat. Tak shoping lagi sweater @ jacket @ cardigan @ baju jalan...ibu & abah dah semputt

9) kasut jalan


Tunggu pandai jalan le..

10) high chair



Ini macam bonusss if ada di rumah!

Oklah tu je buat masa ni :p saje mengisi masa terluang..bosan pulak cuti kali ni..nak bejalan letih..nak kemas rumah pun tak larat dah..patutlah orang tak sabar nak beranak bila minggu minggu terakhir ni..sebab banyak benda terbatas nak buat..tapi saya still nervous!

So baby, wait for maybe 2 weeks more, ok? We love you~


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Etty Selamat 10/2/13 7:37 PM  

Baby pompuan ek?? Congrats!

Wan Afzan 10/2/13 9:20 PM  

Rocker mmg worth beli. :)

Anonymous,  10/2/13 11:24 PM  

akak, orang tuatua kate, minggu minggu terakhir nak beranak, maknya harus banyak bergerak, supaye mase nak beranak nnti baby senang kluar, orang tua marah sangat kalu orang tengah menggandung tak buat keje(tak banayak bergerak)

Anonymous,  11/2/13 9:04 AM  

Etty : insyaallah :)

Wan afzan : tggu dlu ade duet sket nnt beli hehe..

Adik : gerak dah ni duk kemas umah & g kije smpai nk jln tegak pun xboleh..klu susah branak lg xtahu la huhu

Zimie 11/2/13 4:06 PM  

rocker fp memang dlm wishlist zimie jugak.jom beli sama2 hihi

farra8979 13/2/13 9:02 AM  

wow... wishlist yang memang sume cute2. hihihi...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top