Friday, May 04, 2012

Pilihan Fresh Flower & Fabric Hand Bouquet saya !

Assalammualaikum semua =)

Alhamdulillah..
baju dah finalize
tapi belum siap lagi ye! *pitam*

so rina dah boleh finalize pilihan hand bouquet rina untuk diberitahu kepada vendor sekalian
kepada yang tak tahu, rina pernah menang contest sebanyak 3 kali..
dan tiga tiga dapat fresh flower handbouquet secara free (entry sini)
Alhamdulillah...seriously segala puji bagi Allah...memberi rezeki dalam pelbagai bentuk..
syukur sangat =')
hopefully, u guys yang bride to be pun akan memperoleh rezeki daripada NYA..yakin tau!

so back to the topic,
oleh sebab dapat free 3 fresh flower handbouquet
jadi cukup cukuplah untuk 3 majlis =D

 Walaubagaimanapun, still depends on the vendor...rina dapat free je kan..
so rina sedar rina tak boleh demand sangat hihi..
tapi still here is my proposal =P

Majlis Pernikahan


so, as I mention in previous post, rina nak handbouquet Calla Lily untuk majlis nikah..
rasa simple yet ayu jeee kan kan? hihi

sama je, still nak Calla Lily tapi ada sedikit hot pink sebagai penaik =)
sebab baju dah putih kan...so takut dull sangat
contoh begini


cantik kan? simple sahaja tapi sweet sangat =)

takpun warna warni macam ni since baju rina warna putih...

eh, konpius nak mana satu =P

ok, settle 1 bunga =P seterusnya...

Majlis Persandingan


Kak Nad, the owner ada inform nak beri rose handbouquet bernilai RM150
rina dah lupa apa perbincangan kami dulu =_=

tapi rina harapkan light + shocking pink roses handbouquet macam ni


cantik rasa nak pengsan ye!

dan lastt sekali

Majlis Bertandang


oleh sebab majlis bertandang jauh..dan rina terpaksa ambil bunga ni awal awal
jadi rina harapkan handbouquet yang tahan lama huhu
tak tahu la bunga apa tahan lama *failed*

tapi rina nak warna merah macam ni


rasanya red rose tahan lama kot
kalau layu tak obvious sangat kannn


ok tu je,
nanti lepas majlis rina buat review lagi tentang HB rina yang sebetulnya
heheh

k bye!

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dhiera 4/5/12 11:16 PM  

suka jugak combination warna bunga untuk resepsi rumah rina~

ada mokhtar 4/5/12 11:42 PM  

nak pengsan gak tgk yang pink tu.. hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top