Monday, July 29, 2013

Featured dalam majalah In Trend


Disamping dengan nama nama besar seperti Irine Nadia..tetiba je ada blog rina :p 

Malu tapi seronok haha..lagi lagi bila ada gambar Zuha Dareesa dalam tu..

Tq uols sudi membaca blog rina yang bosan ni huhu..sorry kadang kadang tak reply comment or blogwalking kembali..zaman bersungguh tu dah berlalu..now rina just blogging bila free je..as a hobby..

Last but not least, tq In Trend! Ni second time beli In Trend hehe! Bulan ni banyak tips untuk hijabster.


Edisi ogos, edisi ke 100 & juga bulan birthday rina. Kira ni hadiah pertama buat rina lah :))

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

eima 29/7/13 2:20 PM  

tahniah dear

slalu ai jd SR je ...sbb mls nk komen sbb ade word verification tu ...huhu

cikpia 31/7/13 10:06 AM  

one word : WOW!!!!!

Hani Fadhlina Abdul Rahman 1/8/13 4:39 AM  

Wahh ... Masuk majalah ...
Tahniah n Alhamdulillah ...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top