Thursday, July 18, 2013

Mengajar anak tidur asing


Buka satu pagar baby cot then rapatkan ke tepi katil. Hihi. Curi idea dari kawan blogger lain :p

Tapi still kat rumah mak dareesa tidur sekatil. 

Macam sedih pulak nak tidur asing walaupun sekarang dareesa dah tak bangun malam..

Tapi malam malam tu kadang dia minta peluk..omey sangattt!

Ibu pon tak boleh tidur tanpa pelok dia..

Tapi tu lahh..suami takde sape pulak nak peluk hahaha

Waktu kecik baby takpe lagi tapi nanti dah besar segan la pulak depan anak kan :p

Sebab tu sekarang dah kena try tidorkan dia asing. Atleast asing katil or jangan bagi tidur tengah tengah...

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top