Monday, July 22, 2013

#Zuhadareesa mula makan - Munchkin food feeders

Salam..yay lagi sebulan dareesa nak start makan dah! Tak sabarnyeee!


Selain Avent combined steam & blender (Philips avent pilihan rina. Rm350 je :) http://rinastories.blogspot.com/2013/07/beli-murah-philips-avent-combined-baby.html?m=0), rina rancang nak beli food feeders gak. Alaa yang letal buah or sayur dalam tu then baby gigit gigit keluarla juss

Dalam banyak banyak brand rina suka yang brand munchkin. Sebab warna cantik & diperbuat dari jaring/kain so mudah dicuci dan tak mudah koyal berbanding yang diperbuat dari silikon macam puting tu



Homey kan?? Ibu tak sabar!!

Anyway, siapa yang nak beli rina ada jual :)

Harga : RM 29.00
Warna : hijau atau biru
Postage : RM 8 (free kalau beli above RM100)

Contact : rina_besh@yahoo.com atau whatsapp 0172052343



0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top