Thursday, July 25, 2013

Tema raya tahun ni

Wee dah 15 Ramadhan dah bolehla kot sembang pasal raya hihihi..so tahun ni lebih meriah lah kot dengan kehadiran si kecil Zuha Dareesa..beria lah ibunya nak bagi satu family sedondon :p


Masa berdua dulu tak kisah sangat tapi semenjak ada baby ni semangat pulak rina nak sedondon :p

So mula mula cari kain untuk rina hee..yela yang paling susah nak cari match mestila baju rina kan. So baik mr zauj & Dareesa ikot baju ibu je :p

Sekarang ni baju sedia ada baju masa kenduri anis (adik ipar). Confirm pakai masa di kelantan nak bagi sedondon dengan semua adik beradik

-warna gold - semua ada dah
-warna biru lembut - cari baju dareesa

Lepas tu baju rina baru beli tapi dah selamat pakai

- warna kelabu hitam - semua ada dah

Dan kemudian baju tema family kami

- warna belacan - dareesa takde lagi..hopefully kain ada lebih untuk baju kurung

Last sekali baju baju kurung rina yang lain

- warna ungu - mr zauj takde lagi
- warna merah - dareesa takde lagi kot? Kena cek balik hihi

Ada masa lagi nak cari hehe..banyak dah baju sedondon yay! 






4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

S.n.Fariza 25/7/13 7:19 AM  

comel.
awak tinggal kt serdang ke?

Anonymous,  25/7/13 7:34 AM  

Rina :xlahh ..di saujana putra :)

Diyana 25/7/13 8:12 AM  

byk nye baju rina yg dah sedondon...
mesti eksaited kan.. hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman 25/7/13 4:17 PM  

Hmmm ... memang bila dah ada anak lg excited ... tp biasa nyer yg terlebih excited ibu nyer ... Huhuhu...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top