Wednesday, January 26, 2011

Buat ape bayar lebih kalau dapat lagi murah kann??

Ok. 
sekarang rina nak share satu website menarik.
ini serius.
sangat menarik!!

ke korang dah tahu?
rina baru tahu?
aaa
ape nii korang tak bagitau awal awal!!
cissss!
*tibatiba*

korang pernah dengar tak GroupsMore ???

rina baru dengar kejap tadi!

nampak lah iklan manicure & pedicure murah
terussss klik!

dan terusss rina beli voucher untuk buat manicure & pedicure!

[70% Off] Full Mani-Pedi package: Manicure + moisturizing Paraffin Hand Treatment + Pedicure + Whitening Leg Spa + Sea Salt Leg Scrub + additional Hand & Leg Massage. O.P.I products with over 100 colours to choose from. Only RM40 instead of RM130.

tak rasa berbaloi baloi ke????
ni first time rina nak buat
tapi takdelah colour2
bagi bersinar sudah lah hehehe
bersinar tau~

lepas book, godek godek, fuhhh banyak lagiii voucher
0_0
sangat berbaloi baloi lak tu
apsal rina baru tau??
adeh laa..

so kalau korang suka nak barang diskaun diskaun macam rina
boleh lah register kat GroupsMore
eh takya register pon, guna email facebook jee
mudahh dan cepattt!

selamat berjimat kawan kawan!




5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cik ubi 26/1/11 9:04 PM  

amway pun ok gak kot..huhu..try googling amway..:)

niesz 26/1/11 10:21 PM  

mesti lps ni nmpk licin je kan kuku tu..hehe..

updated entry: free2 kena maki ngan jpj

Biela Sapine 27/1/11 10:47 AM  

Tak pernah dengar lah pulak. Hiks

syamim,  28/1/11 5:47 PM  

Alternatif lain :
http://mydeal.com.my
http://www.ilovediscounts.my

Coming soon :
http://www.discountdeals.com

=)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top