Monday, January 24, 2011

Buat LLB (Look Like Busy) lagi

Itulah kerja rina hampir setiap hari, iaitu buat LLB ;p
hehehe!
penat tau buat LLB ni. memerlukan kepakaran lala~

maybe starting March baru lahh rina betul betul busy..
sekarang ni still in the process of learning
so relaks je lahh
buat apa nak sibuk sibuk cari kerja sementara takde kerja kann

hah! tadi korang dengar tak Hot.fm?
cerita pasal blogger lahh
ada blogger menjana pendapatan sampai 1 juta??
gilelah
best betul kalau begitu

pastu redmummy cakap, dia mengaku yang dia boleh dapat rm12 ribu sebulan?
erk?
rm12 ribu?
erk?
huwaaaaaaaaa
0_0

biar betullll
tapi mesti betul kann
takkan dia nak buat cerita

tapi rina peliklahhh
best ke blog dia?
apsal rina rasa tak best je?

rina bukan kutuk tauu
ni saje nak bagi pendapat

mungkin ada yang suka kisah di redmummy tu
walaupun rina rasa biasa je citer citer dia,
dan rina jarang lah pergi blog dia
tapi rina still letak link blog dia dalam link blog rina
dan rina sangat lah kagum dengan dia

sape tak kagum?
rm12k per month!

kalau rina lahh
rina berenti keje je.
blog tiap masa
jalan jalan seluruh dunia
so boleh lah share dalam blog
kan?

ni yang tiba tiba rina nak aktif ber blog kembali
hihi!

dapat rm1k sebulan pun jadi lah
*ada hati*

dulu rina aktif berblog,
rina dapat rm500 je..
bukan rm500 sebulan
rm500 berbulan bulan hehe

panjang dah rina mengarut..
orang buat LLB memang camni..
rasa macam nak beli berukband jee

tapi streamyx kat umah da bayar rm110
nak bayar berukband lagi..
banyak duit??

sekarang ni, rina tumpang berukband kirin..
tenkiu kirin! ;p

ohh
interview PEP 37 (TNB) start hari ni..
kepada yang dapat, rina wish gudluckk :)
tetiba ramai lakk orang apply TNB
dulu dulu cakap taknak TNB
tiba tiba ramai apply TNB
haha

bagi rina TNB best lahh
memang tak kaya
tapi pressure kurang

dalam hidup ni, duit bukan segala galanya kan?

hiduplah dengan gembira dan tenang..
niatkan segalanya kerana Allah
nanti hati pun rasa seronok
senyum je sentiasa
^___^

lagi 50 minit nak waktu rehat...
nak buat buat study pulak

baii
salam~





6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hamba ALLAH 24/1/11 2:47 PM  

Salam Rina..

Apa khabar? akk suka la yg part last tu

" dalam hidup ni, duit bukan segala galanya kan?hiduplah dengan gembira dan tenang..niatkan segalanya kerana Allah,nanti hati pun rasa seronok
senyum je sentiasa" kata2 yg penuh kematangan..=)Good Luck to you!

Mr feckry 24/1/11 3:55 PM  

semua naik semangat lepas dengar pasal red mummy tu

ciput 24/1/11 4:42 PM  

nak jadi engineer cam k.rina gak la :)

fara 24/1/11 6:54 PM  

heee.. blog rm to maybe banyak story yang uptodate kowt plus dia always ke event.. dat why pamous kowt..hehehe..

btw akak selamat la ber llb..=

Anonymous,  24/1/11 9:34 PM  

Seorang Ustaz kat UNITEN ada tulis "Office hours is not ours! Kita telah dibayar untuk buat kerja semasa office hours tu"
***Lalalalalaaaaaaaaaaaaaa***

Rina (◕‿◕)✿ 25/1/11 7:58 PM  

yeahh tenkiu everibbadi hehe

sir jbo : baiklahhh sirr! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top