Tuesday, January 25, 2011

Cerita tertunggak - Kawinn lagiii

15 January 2011

Majlis kawin Nurin dan Zaki 
bertempat di Shah Alam

Nurin dan Zaki, both are my schoolmates at MRSM Jasin
lame kott betahan
bestnye...

cantikk!

dan paling bestt
tiba tiba je kenduri diorang ni jadi mini reunion
for ex MRSM Jasin dan MRSM Kuala Klawang
*sebab nurin pon MRSM Kuala Klawang during lower secondary years*




gembiraaaa!
dapat jumpa kawan kawan lama.
rinduuu sangattt

bulan 7 nanti insyaAllah ada kenduri lagi
ada 2 plak tu.
adehhh
nape semua da nak kawin ni...

pressure lah macam ni...
sobsobsob...



9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

LiFe KaMi 25/1/11 8:58 AM  

kawan2 lain tgh bg semangat suruh rina kawin juga la tu..hehe

Biela Sapine 25/1/11 10:05 AM  

Wahh, purple gtu. Haha

hamzah ian 25/1/11 10:34 AM  

lame eh bertahan mereka ni.. bagus2..

aina_best 25/1/11 11:28 AM  

rina! nak kawen jgn lupa jemput. kite konvoi g kenduri su nanti tau! ^_^

aLya 25/1/11 1:36 PM  

cepat k.rina.. 2 tandanya masa 2k sys lak cari jodoh :)

fara 25/1/11 5:12 PM  

hahaha.. tu tandanya akak kena cepat cepat cari calon.. hehehe..=p

Rina (◕‿◕)✿ 25/1/11 7:57 PM  

hehe..xtau lahh nk cri katne..adeh..hihi

aina : jum2!

Anna Da Lady 25/1/11 9:53 PM  

hehe..cantik purple nya..ala2 macam tema saya la pulak nanti...ala, jodoh tak ke mana...takpe, biar kwn2 kahwin dulu..nanti masa kenduri awak, lagi meriahla jadinya..ada yg bawa baby lagi :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top