Sunday, January 09, 2011

Dewasa

Umur berapa tahun yang dianggap dewasa ye?
24 tahun dah kira dewasa ke?

adeh.. nak jadi remaja lagi pleasee ;p

malam tadi sambut hari lahir sahabat rina, naza yang ke-34
eh 24 hehe!


dah macam main spirit of the coin lak
lilin lilin bagai ;p

semangat lah kitorang nak buat suprise kat si naza ni.
tapi banyak betul pancaroba.
asik ubah tempat je.
last last celebrate kat tangga je (area putrajaya)

ape ape pun memang hepi lah semalam
suprise suprise orang ni memang best
lagi lagi kalau jadi.
tambah best kalau ada acara baling tepung,telur takpun sebaldi air longkang
haha..

malam tu, rina tumpang tido rumah naza..erien pun tumpang sekali..
seronok bila dapat lepak lepak dengan kawan kawan ni.
kalau tak duduk rumah je main facebook
satu satu account orang rina bukak
lepas tu satu satu gambar rina teliti hehehehe!
sangat takde kerja ok.

berbalik kepada tajuk post
semenjak merasa diri ni sudah dewasa (CEWAH!!!)
topik utama perbualan kami adalah KAHWIN
"bila kau nak kawin?"
"agak agak sape kawin dulu?"
"kau nak kawin dengan sape?"
"kawin tu ape?"

hoh!
sikit sikit kawin
sikit sikit kawin
bosan tau tak?!
*orang single memang emo bab ni kahkah*

sooo.. 
bila korang nak kawin?

hehehe!

^__^


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Fara 9/1/11 3:06 PM  

ASSSALAMUALAIKUm.. hek3..

bila orang tanya macam tu..
itu maksudnya akak dah kena bertungkus lumus mencara calon.. hak3...


gurau jerk..=p

Insan dhaif 9/1/11 3:30 PM  

Salam rina..

Dh kira dewasa tu dik..dh boleh dh nk bina baitul muslim =)..insyaALLAH

Capik 10/1/11 7:55 AM  

Salam..dh bleh slow2 mencari 2..^^

iqbalsyarie 10/1/11 12:17 PM  

da besar rupanya cik lia ni...

Sharinginfoz 10/1/11 12:21 PM  

24 dah boleh kahwin tu

Rina (◕‿◕)✿ 25/1/11 8:00 PM  

peninggg..sikit2 kawin hehe..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top