Friday, January 07, 2011

Malaysian Drivers

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

niesz 7/1/11 9:42 PM  

huhu..mmg kebiasaan nyer mcm tu la org kite kan..

teyqahd 7/1/11 9:50 PM  

salam ,
ahaha comel comel , mmg betol pon ,
kte penah naik train , diri sekali ngn akak yg mengandung dgn suami die , mule2 ta perasan die ngndung , bile kte dga die ckp sakit kat suami die baru kte seda , suami die suh saba pelok die kuat2 , kte geram kte ge sound minah yg dok depan die suh bagun , bge akak tu duduk , huu .

teyqahd.blogspot.com

iqbalsyarie 7/1/11 10:37 PM  

heheheh..siapa ya? saya takde kereta lagi

Saybee 8/1/11 7:49 AM  

LOVEeee this entry :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top