Wednesday, January 26, 2011

Cerita tertunggak 2 - Pelitawanis

Apa itu Pelitawanis??
ala ala macam Puspanita jugakla
cuma Puspanita tu untuk government
TNB plak pakai Pelitawanis

ape dia Pelitawanis & Puspanita ni?

lebih kurang macam Puteri Islam zaman skolah skolah dulu
kelab yang semua wanita je boleh masuk

kenapa ada kelab?
sebab nak bagi banyak keje
haha
saje nak seronok seronok

so...jumaat lepas,
rina secara suka tak berapa nak rela ;p
pegi ke Hi-Tea anjuran Pelitawanis Kepong di satu hotel ni.
kene bayar RM20
ada Annual Grand Meeting
tapi rina tak daftar join pon lagi Pelitawanis,
tapi saje pegi Hi-tea
sebab nanti dapat pelepasan tak yah g keja hahaha


 ok, macam biasa, mesti gambar makanan dulu
hehehe!
bestttt
banyakkk sangat makanan.
rm20 sangat berbaloi baloi

lepas tu, ada macam macam pertandingan
menari lah, hias bunga lah...
dan rina masuk hias cupcake

 boleh menang tak??
hahah
nak makan pun tak selera kk
gelabah kott
semua suruh cepat cepat hihi

hah lupa nak cerita,
tema untuk hi tea kali ni ialah Bollywood!
hehe

rina tak sempat nak beli baju
pakai jubah seluar jee
konon konon punjabi suit lahh
 siap ada pakai sari k!
hehe
menari kakakku menari~
dan gambar di atas ialah my officemates with our General Manager *in yellow*
fuhh
cantikk kann?
hehehe..dia pinjam baju anak dia kejap

ape ape punn
memang bestt
boleh lahh nak merapatkan sillaturrahim antara teman sekerja
^___^


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Biela Sapine 26/1/11 1:54 PM  

Wahh, siap menari gtu

LiFe KaMi 26/1/11 2:22 PM  

wah semua dah mcm bollywood..hehe

cimon 26/1/11 11:01 PM  

makanan besttt !!!

jeless siott!!!! (T_T)

p/s: tak tapau?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top