Friday, January 28, 2011

IPL - tak perlu cukur dah!

ade orang pernah dengar IPL tak?

ok, meh rina explain secara ringkas dan padat dan selamba hehe
yelahh..
perkara yang agak memalukan sikit kot.

sebenarnye, IPL ni macam laser treatment untuk buang bulu ketiak armpit anda haha!
permanently tau!
tak yah da nak cabut cabut ke, cukur cukur ke, wax wax ke.
dah jadi macam baby balik
bersih, putih dan sesuci baldu

untuk bulu bulu part lain pun boleh ;p
part part private pon boleh ;p

tapi sekarang, mari fokus pada ketiak armpit sahaja

ada lah satu promotion nii

5 professional IPL laser sessions with Beyond Beauty only cost you RM399 je!
ada diskaun 83%. sepatutnya RM2400!
fuh fuh fuh! hihi

rina sangat berminat tau
pastu Google google, memang agak mahal la treatment ni
dan RM399 for 5 sessions adalah sangat muurah!

normally, 4 to 6 sessions da boleh matikan hair root tu!
depends on hormon la. 
tapii
after that, still kena buat treatment annually !
means, dalam setahun tu, buat lah sekali ke. kalau banyak duet, buat 2 kali.
kira maintenance lah

tapi bulu tu dah tak tumbuh lebat lah
halus halus je.
janganlah korang cukur pulak lepas tu. cis. lebat lahh balikk kan
cabut je lahh lepas tuu

hah, IPL ni jugak boleh wat kulit jadi lebih cerah sikit.
macam best kan kan?

best tak best tak?

sape sape ada info tentang IPL ni share share lah sikitt
rina rasa macam nak tapiiiii
takut pulak..

ada masa 5 hari untuk berfikir.
promotion tu habis dalam masa 5 hari.

korang nak jugak ke?
cari sendiri voucher tu kat GroupsMore
haha!


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

niesz 28/1/11 10:02 PM  

wow...nmpk menarik..hehehe..ape tggu lg, jom g rmai2..ekeke..

updated entry : accident+icu+pencen

nurayunni 29/1/11 12:40 PM  

org ckp kalau buat dpt kanser..btl ke?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top