Monday, September 06, 2010

Reunion 506 tapi 3 orang je

sebelum memulakan cerita, izinkan hamba membebel sedikit
hehehe poyo

lamanyee tak updateee
eh. semalam update kot :p

blogger tegar memang macam ni
sehari tak blogwalking rasa macam setahun*over*

korang janganlah update laju laju!
sekali rina masuk tiba tiba dah 3 entry baru??

cuba bayangkan kalau masuk 50 blog

50 x 3 = 150 entry nak kene baca :p hihi

tak bestla kalau blogwalking just hit kat shoutbox je kan?
tak taula orang lain..
tapi rina lagi suka bila singgah blog tu, baca baca dulu.
atleast 1 entry.

ok. dah habis membebel.

nak cerita, semalam rina ada reunion dengan kelas masa tingkatan 5 di MRSM Jasin
kelas yang bernama 506

boringg
nama 506 je?
letakla 5 Hang Tuah ke
5 Cempaka ke
hehe

maybe kelas masa kat MRSM Jasin banyak sangat
ada 16 buah kelas (ke 18?)
so susah kalau letak nama

tapi bukan satu kelas pon
3 orang je
tambah sorang budak kelas lain

buat dekat Mid Valley

rina naik Komuter pergi sana
fuh! sesak! busuk T__T

sampai sana, dah tau dah mesti penuh.
so kitorang decide berbuka dengan Big Apple dulu
after solat baru cari tempat makan

Ini Aina dan Rina
Aina dah makin kuruss!
jeles jeles!

ini lak Meen dan Nazri
Meen pon makin kurus, dan tinggi? haha
Nazri budak kelas lain.
rina tak pernah tengok di MRSM Jasin
so baru berkenalan la semalam
lepas solat, kami decide makan di Nandos!

Semua amik engineering kecuali Aina amik Psikologi
macam best kan?
kena pandai berkomunikasi
sesuai dengan Aina :)

sebelah meja kami ada sorang budak kecit comel
anak orang Arab. comel giler.

tapi buah hati saya lah paling comel kannn
sila cakap lagi comel kalau tak rina lempang laju laju :p

anyway, harap harap lepas ni, ada reunion 506 yang full pulak.


skema skema belaka haha
tapi mereka lah yang menjadi antara pemangkin rina mendapat result cemerlang dalam SPM
alhamdulillah
^__^


20 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr 6/9/10 5:33 PM  

reunion memang best

lagi ramai lagi meriah...

iqbalsyarie 6/9/10 5:34 PM  

wee...budak pandai ;D
nape mcm tak ramai je?

Anna Da Lady 6/9/10 5:40 PM  

Aik...ni macam dating je...2-2..hehe..aa, windu sangat zaman sekolah dulu-dulu

Rina (◕‿◕)✿ 6/9/10 5:40 PM  

gadis kg spara bandar : apsal pjg sgt namenye hhehe

iqbal : a ah..1 kelas 25 org je

Rina (◕‿◕)✿ 6/9/10 5:41 PM  

anna : haha xd mknenye deting. kwn2 je :)

Aimi Dayana 6/9/10 5:49 PM  

besnye reunion. nape xajak ramai2?? hee

Rina (◕‿◕)✿ 6/9/10 6:03 PM  

aimi : sume org ad hal :(

cikmay 6/9/10 6:03 PM  

eh tetibe anak orang arab pon ade sekali?nasib baik comel...hehehe...tapi kan, sy pon kalo wat reunion lebih kurang cmtu gak..yg dpt dtg mesti x seberapa sgt.seme cancel last minute..sedih btol.

btw, salam aidilfitri ye.

kata kila 6/9/10 6:41 PM  

huahhhhh best tu reunion.ekekek

Sharinginfoz 6/9/10 6:43 PM  

alamak kesiannya tak perlu le baca semua, yang latest pun dah ok. anyway tak ramai datang ya, maybe timing tak tepat kot, maybe next time bolehlah buat lagi

LiFe KaMi 6/9/10 6:55 PM  

pergh nama kelas yg unik bole msuk malaysia book of record..hehe

intanurulfateha 6/9/10 7:35 PM  

salam

raya ke3 nnt i ade reunion plak
fuhh neves sungguh sbb i antara ajk trtinggi ;p

twinkle twinkle 6/9/10 8:12 PM  

eh bju mrsm ni pelik xmcm mrsm lain;D

wunny 6/9/10 8:48 PM  

waaaa~ reunion..
lagi best klu rmai2 dtg..
hehehe:)

meen 6/9/10 11:02 PM  

reU yg x terancang kot.
smue ni idea aina r. aku msg2 dia dulu, men2 r kata da kt area kl, tup2 dia ajak jumpa. tp xleh r kte dua je kan...
yg len sbg penyeri je. huhu~

xde r rina. yesterday was really2 fun! dpt jumpa ko real2 da terubat rindu d hati.
start dgn kecik2 dulu, baru reU yg bes0. kan kan kan...

hamzah ian 6/9/10 11:55 PM  

apesal gua tak diajak???

'aja 7/9/10 6:56 AM  

tekejut nmpk pic aina kat entry rina ni
kwn rina rupenye
keciknye dunia ni :)

Rina (◕‿◕)✿ 7/9/10 10:58 AM  

cikmay : xpe2. jnji ade yg xdtg..nant yg lain jles, so nextime dorg msti dtg :D


kila : besttt hehe

sharinginfoz : betul3!

life kami : haha boring jee

intan : tau tau. ade bace status intan :) be hepi ye intan ^__^

twinkle : eh? bkan sama ke?

wunny : yup2..tp sume susa nk dtg :(

meen : huhu..cmnila meen...ak background je ngan nazri..xpela, ak nk jmpe nazri je hhaha :p

hamzah : perlu dijawab ke??

aja : eh knal ke?? hhehe, skelas ngan die dulu ^^

haidi takeAfoto 17/9/10 9:53 PM  

wahhh reunion 3org jer..heheh xpnh lg reunion 3org jer...

Rina (◕‿◕)✿ 18/9/10 1:27 AM  

hahah..susah sgt nak kumpul..jmpe mane yg smpt jela :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top