Saturday, September 18, 2010

Sangat Terkejut! - TTT telah kembali ke rahmatullah huuhuhu....

sangat terkejut bila baca blog Ai,
salah seorang blogger yang agak rapat dengan rina pada satu ketika dulu,


telah pun meninggalkan kita buat selama lama nya...
update : arwah menghidapi kanser serviks *sumber : facebook*

ya Allah...
sedihnya rasa..

ingat lagi, rina join Contest Blackberry dia..


dia beli baju dari rina, dan buat review tentang blogshop rina..

kami sempat berchatting di YM..



Al Fatihah buat arwah,
nama sebenar dia Nadia..(correct me if I'm wrong)

semoga arwah berada di kalangan mereka yang beriman..

tsk tsk..
dah dua orang kawan blogger meninggal dunia..

Kawan kawan..
ajal menjemput kita, tak kira masa..
sudahkah kita bersedia?

T__________T


*sejuk tangan ketika menaip*


P/s : kenal Shee tak? kawan baik TTT, blogger juga..kalau kenal, drop Azza a message pls


17 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

shasha 18/9/10 4:05 PM  

Innalillah... smga rohnya tenang di sana ...

hamzah ian 18/9/10 4:31 PM  

walaupun tak semapt knl dgn beliau tp kematian mmbuatkan aku insaf..

::fadxieza:: 18/9/10 4:41 PM  

al-fatihah..
terkejot dengar berita ni..

Wan_hazel 18/9/10 5:19 PM  

rina betul ke nie??/Innalillah...Cam tak caye lak..TTT salah sorg kawan blogger wan yg paling bez...ari tu taw TTT masuk hospital...Lepas TTT wat kontes tu...Sedih nye Wan...Macam tak caye je...Wan ingatkan TTT dah sihat lepas dia kuar dari Hospital tu...

Al Fatihah Wan iringkan...

TTT seorang Blogger yang ceria...Rindu kat TTT ..rupenye rindu tu pergi wat selama lama nya....

nadia 18/9/10 5:39 PM  

kanser serviks? innalillah. semoga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman. amin.

fara 18/9/10 5:42 PM  

kanser serviks ni mmg glamer skg.
kaum pompuan mesti aware ngan kanser ni.
lagi2 yg dh kawen...
kwn fara kat opis dlu pon smpi amek suntikan utk elak kanser ni.
tp suntikan die pon sgt mahal jgk.

semoga arwah ditempatkan dlm golongan yg beriman. Al-Fatihah.

MiuMiu 18/9/10 5:47 PM  

kenser serviks?!
muda lagi...

semoga rohnya dalam rahmat Allah..

makdara TERDIVA 18/9/10 7:28 PM  

alfatihah buat beliau..ajal maut tak kira muda, tua, pangkat, org biasa..semoga roh arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..even MDT tak kenal beliau..tp mcm iras2 raja farah kan..

ayin~weeweet 18/9/10 7:48 PM  

inalillah..kenal dia pn tru contest rina.

betol.kite tak tau bila ajal kita nak sampai.inalillah :(

HANI 18/9/10 9:42 PM  

alfatihah buat yg pergi..

Bert 19/9/10 3:46 AM  

al-fatihah..
ishk, mcm x caya..
serius

Rina (◕‿◕)✿ 19/9/10 9:41 AM  

huhu....xtau nk respon mcm mne..alfatihah buat arwah untuk keberapa kali tah..=(

Lelord 19/9/10 3:05 PM  

al-fatihah buat arwah...pernah beberapa kali jek bersua d chatbox

ila 19/9/10 3:19 PM  

semoge arwah dtempatkan dalam kalangan org yang beriman.
alfatihah

zahidah dihaz 21/9/10 3:03 PM  

lamanya tak berblogwalking sampai tak tau pun pasal ni...

semoga roh arwah dicucuri rahmat...

Adisaufi 23/9/10 8:56 PM  

al fatihah..salam takziah juga buat famili rakan2 blogger yg pulang kerahmatullah..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top