Saturday, December 03, 2011

7 Vendor Pelamin Dewan paling murah area KL


Assalammualaikum semua :)


FUH FUH letih oo wat survey pelamin ni.
rasa nak muntah pelamin je :p

sampaikan ada orang tegur, banyak betul add bridal
hihi..

nak buat camne..
pengantin budget..memang lah macam ni..
lain lah kalau ade duit jatuh dari langit 18 ratus ribu ringgit
memang lah rina terus design satu pelamin khas macam kat kayangan lepas tu wat announcement "sape boleh buat pelamin ni untuk saya, saya bagi anda 8 ratus ribu ringgit tunaii"
sah?
tak sah.

ok merapu.

di sini rina nak senaraikan 7 bridal yang menawarkan pelamin paling murah
paling murah ye
tak murah pun
tapi paling murah
paling murah antara yang termahal
hahah..T___T
range harga untuk set pelamin dewan bawah RM2000

TETAPI
sila aware dengan pelamin bagaimana yang akan anda dapat.
perlu tanya vendor, macam mana bentuk pelamin yang akan mereka beri.
murah kan..nanti diorang bagi kotak panel ngan pasu tanpa bunga je hehe!

ni just bridal yang rina survey lah ye..
maybe bejuta lagi kat luar yang murah yang korang tahu huhu (bagitau rina bagitau rina!! hee)
gambar yang rina paparkan, mungkin lebih mahal dari RM2000, please ask the vendor first.

Nora Bridal
Port Dickson
Link : Here

Haslina Rusli
Kuala Lumpur
Link : Here

 Surizlan Bridal House
Subang
Link : Here

Irdina Bridal
Rawang
Link : Here

Shayana Creation
Klang
Link : Here

Butik Rampai Seri
Klang
 Link : Here

Make Up by Fiza
Petaling Jaya

Link : Here

rina ada plan nak ambil salah satu dari pelamin ni..
yang mana satu?
jeng jeng jeng :p

mestilah yang paling berpatutan dan sedap mata memandang.
dah ada 1 in mind ^_^

so sesapa yang datang ke majlis rina nanti, insyaAllah
jangan tengok pelamin rina, tengok pengantin ngan makan senyap senyap sudah hehe

kalau ada sape sape yang pernah dengar tentang salah satu vendor ni please share with me :)


Baibai!

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Khairiyah aka Kerry 3/12/11 11:05 PM  

eh eh eh vendor saya tersenarai la :p

nurul izayani 3/12/11 11:42 PM  

pelamin surizlan bridal cantik!!!

Al Yaa Zainal 4/12/11 3:03 AM  

Assalamualaikum..
sy pakai vendor surizlan bridal utk mjlis tunang sy yg akn dtg nie..
sy dah tgk semua gmbr2 vendor yg awk survey... ape pn.. sy tetap tgk surizlan paling cantik & kretif.. mgkin sbb surizlan bridal letak lebih bunga... 2 yg nmpk sweet sgt 2..

Syima Syaz 4/12/11 10:42 PM  

saya pilih shayana creation... fresh idea!

irdani bridal punya pic tu mcm pelamin kakak saya dulu..hehe

nuha hayati 7/12/11 9:57 AM  

dear..nuha ade survey satu bridal house @ bandar baru bangi. harga-harga dia memang x masuk akal. bukan sebab mahal, tapi sebab murah x macam vendor lain yang nuha survey. hasil pon not bad. tapi nuha x amek dia sebab majlis nuha kt melaka. boleh email nuha kalau berminat nak tahu further k.. hayatihanisah@gmail.com

http://nuhahayati.blogspot.com

Norhasliza Hashim 20/12/11 5:36 PM  

shanaya best!!!!! eee nak mcm tu..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top