Sunday, July 15, 2012

9 days to go

Hm..haritu rina pegi kelantan meninggalkan en zauj takdela terasa sangat..tapi hari ni bila ditinggalkan sebab en zauj ke sabah untuk 9 hari rasa pilu sangat hati...mungkin time time ni emosi kurang stabil..huhuhu..en zauj ajak ke sabah weekend nanti, tapi rina macam tak larat..dah la puasa..rasa tak mampu lak nak travel bagai..duduk rumah jela..ok tu je nak tulis hehehe makin bosan blog ni sekarang ;p



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Etty Selamat 15/7/12 9:32 PM  

alololo.. sweet nye.. baru pergi dah rindu... hahaha.. takpe, pejam celik dah abes 9 hari tu nanti...

Rara Nasiha 15/7/12 11:58 PM  

alorrr, kejap je 9 hari tu. sabar k. hihi :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top