Tuesday, July 10, 2012

Dugaan kerja




Tiba tiba laptop tak boleh bukak pulak...semangat je datang awal awal. Sebab ada kerja nak buat. ERMS dan slide untuk presentation..semua nak kena siapkan hari ni..dah lah jap lagi perlu ke site..so sekarang tengah blank..
Semua dalam laptop ni..kalau tak boleh bukak langsung macam mana..
Dah report ke ICT..tapi jap lagi nak ke site..
Ok..fikiran serabut perut..
Sobsob :( apekah dugaan ini..






Tetiba gambar dinosor hihi :p

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

CINTA UNTUK KITA 10/7/12 10:14 AM  

hehe dugaan brkerja...slmt brtugas sis! :)

Ardini Humaira 10/7/12 10:31 AM  

hehehe dinosur nk tolong repair komputer :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top