Friday, July 13, 2012

Ye betul :)

Salam semua, wah..laju je orang teka ye..bila sebut loya, kurang selera makan ramai kata "tahniah!". Aik? Bukan patut kata "semoga cepat sembuh!" ke? Hihihi..

Alhamdulillah semua..betul la tu..rina masih di awal kandungan..tersangat awal untuk rina hebohkan sebenarnya..tapi dekat ofis macam perlu beritahu je..kang opismate tengok muke lembik rina nanti dikatakan malas buat kerja pulak hee :p

Apa apa pun, doakanlah yang terbaik buat rina..andai ada rezeki Allah ini, rina dan en zauj terima dengan hati yang sangat gembira.. Tetapi andai kata ada ujian dipertengahan, rina sudah bersedia..sesungguhnya Allag tahu yang terbaik buat hambaNya :)

Tetiba je macam puitis kuikuikui!

Oh ye! Sesiapa yang mohon PEP 42 TNB bulan lalu, dah mula dipanggil temuduga. Good Luck untuk semua! Mai mai masuk TNB! TNB best sangat ;)















Semuanya comel :))

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

SarahSyafiq 13/7/12 4:23 PM  

tahniah rina.
Suka sgt bila dgr br kahwin dah ada rezeki.
Semoga diberi kekuatan ya.

dilla nadila 13/7/12 5:33 PM  

tahniah Rina
ish brtambah stress dila cmni..
dah 2 org yg same date ngan dila yg preggy..tp dila still xde rezeki :(
dila okay je, tp environment yg buat dila jd stress ble dorg brtanye2... :(

puan.mila 13/7/12 7:02 PM  

Eh kita geng mommy to be..tahniah!..take care ye..
Ada mitak jgk TNB hope ada la rezeki :-)

s a h i | a 13/7/12 10:39 PM  

Alhamdulillah.

tahniah Rina & suami :)

syukur - syukur.

take care ya ^^

MyHaPpInEsS 14/7/12 1:47 AM  

Rina..congrats. Semoga cita2 nak bby 10 org menjadi kenyataan..AMIN

cik chinta 14/7/12 2:04 PM  

congrats rina. semoga bejangkit2 la hendaknye pada kite sni pla (:

choclairissa@intan marliana 14/7/12 8:26 PM  

wahhhh senangnye rina dipermudahkan segalanya..doakan utk kite jgk..huuu~~congrats dearr

Rina Lia (◕‿◕)✿ 21/7/12 5:28 AM  

Aminnnn semoga semua dkt sini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah aminn :))

Anonymous,  24/7/12 10:02 PM  

tahniah puan rina.....kita kena pngil untuk temuduga tue....cuak pulak....huhu

Anonymous,  11/9/12 5:28 PM  

Assalam... Kak, nak tanya ckit bleh? Saya dh lps 1st stage pep 42.. Skrg ni tunggu utk panggil 2nd stage nye.. tp xtau bila.. Ade tips x mcm mane nk lps 2nd stage ni? Saya dh 9 bln menganggur, dh bnyk attend intrvw tp hampa la.. Tp saya xkan give up InsyaAllah.. Dan akak tau x bila 2nd stage start?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top