Saturday, July 21, 2012

Salam Ramadhan

Salam ramadhan kepada semua yang membaca :)

Baru je lepas sahur ni..
Rina bangun dari pukul 4 pagi lagi. Macam biasa..rina pasti akan terjaga 2,3 kali pada waktu malam..
Jadi malam tadi rina terjaga pukul 11.30 malam dan pukul 3.30 pagi..

Golek golek sampai pukul 4, rina terus bangun buat horlicks with oat..

Minum slow slow..

Makan biskut sekeping..

Tiba tiba terluak balik tapi rina tak muntah keluar, rina telan je balik hahahaah :p
Rugi rugi kalau muntah balik! Penat paksa minum hee tak senonoh ;p

Kemudian dalam pukul 5 pagi sambung makan 2 biji telur ayam kampung separuh masak..

Curi 3,4 sudu nasi goreng mak dan abah..makan dengan ikan masin.

Sedap tapi dah rasa kenyang dan rasa nak terluak balik.

Soooo baby... itu saja la ibu mampu untuk bekalan hari ni..you have to be strong for us!

Hee gedik..baby pun tak bentuk lagi ;p

Hope everything will gonna be fine :)

Ini lah ramadhan yang pertama sebagai seorang isteri dan ibu-to-be !

Buat suami tersayang yang outstation..ingat kami dalam doamu hihi :') I never thought that I will miss you THIS much! Semoga rindu ini memberi pahala buat kita berdua..amin..




- Posted using BlogPress from my iPhone

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FairuZainal 21/7/12 11:28 AM  

hehe puase sebulan penuh la nampaknye kali ni. =)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top