Monday, July 09, 2012

Open house





Hee ni gambar anak buah :p lama dah rina tak menaip blog. Laptop pun lama dah tak buka. Serius rina sangat busy. Masa terluang rina akan berehat takpun habiskan bersama suami je. Mood nak menulis pun dah makin berkurang tapi rasa rugi sangat kalau tak catitkan apa yang berlaku dalam hidup rina sekarang ni dalam blog..blog ini lah diari rina :) so last week rina ada kursus erms di Kelantan. Sangat sangat bz. Buat data tak henti henti. Rina tinggal dengan family mertua. Pergi balik kerja pun dengan abah mertua hihi. Segan tu memang segan tapi maybe rina ni jenis selamba kot. Takdela awkward sangat. Family sana pun baik baik je semuanya. Boleh je la nak tinggal sama sama. Tapi rina rasa cam nak belajar kecek klate lak. Sebab lagi best kot kalau rina pandai kecek. Senang sikit nak beramah mesra huhu. Lepas tu weekend lepas family mertua ikut sekali datang KL dengan ayah sedara. Ada hal sikit di Kl jadi mereka tinggal di rumah baru rina. Sekaligus merasmikan rumah kitorang tu hehe. Ade la orang buat doa selamat semua kan :) tapi macam bukan rina je tuan rumah sebab yang melayan tetamu dan memasak semua umi (ibu mertua) huahua. Tak senonoh punye menantu, takleh harap hihi. Sekarang ni rasa tak sabar sabar nak belajar masak. Kalau boleh next time diorang datang, umi dah boleh rehat je. Tapi lately ni rina cepat letih pulak dan rasa kurang sihat.. Harap tak lama lah :) ok lah tu aje buat masa ni .. Adios




Tempek sikit muka suami yang masak untuk isteri nya.. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cimon 9/7/12 9:23 PM  

hepi famili (^_^)

p/s:nice pics

koktel,  12/7/12 8:34 AM  

kurang sihat??..dah ade la 2..haha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top