Monday, April 15, 2013

Maternity photoshoot by Jabbe Production

Salam semua,
rina nak share gambar-gambar Maternity Photoshoot dengan Jabbe Production haritu.
White studio jabbe ni terletak di cheras, dekatt je dengan rumah
harganya RM100 sahaja untuk shoot & burn selama sejam.
ini sebahagian je gambar hehe..banyak lagi..
best lahh jabbe tu, banyak bagi idea ktorang posing, props pon ada yang dia sediakan macam whiteboard, tag nama ibu abah..

waktu ni rina dah hampir due date. rina photoshoot hari Ahad kot, delivered hari Jumaat.
memang dah sarat tapi demi begambar ku gigihkan jua kihkih

layannnzz


















comel ke idak? hikhik

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Huda Luna 15/4/13 2:28 PM  

hehe sib baik rina sempat photoshoot kann

nnt amik la gmbr dgn baby pulakkk

Rina Ellisa 15/4/13 5:16 PM  

cantik semua gmbr2 tu :D

Nini Mohd 16/4/13 4:25 AM  

comelnya rina.
seri ibu mengandung tu. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top