Wednesday, April 17, 2013

Review Fisher Price Rocker

Assalammualaikum. Rina baru belikan dareesa rocker brand fisher price dari online shop fb : little sofea collection sama tempat rina beli breastpump. Harga standard dan murah dari pasaran. Rina beli sebab nak mudahkan mak jaga dareesa nanti bila rina dah start kerja.

Rina tak berapa minat mulanya rocker brand fisher price sebab ramai sangat yang dah ada jadi mcm bosan hihi. Lagipun agak mahal hanya untuk rocker.



Tapi rina beli jugak sebab katanya boleh vibrate sendiri. Rina ingat vibrate sendiri tu maksudnya dia henjut sendiri. Rupanya memang betol betol vibrate. Vibrate yg macam handphone tuu. Cehhh!

Tak paham betul. Kalau vibrate camtu boleh tenangkan baby ke? Ade gak sesemut badan dia nanti. Sedangkan kita yang pegang je pun dah rasa sesemut dekat tangan.

So kesimpulannya pasrah jela. Dah belikan.. Nasib baik dareesa suka :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Yazidane shaha 9/5/13 1:24 AM  

Ambo ado jual baby rocker ni...ambo beli borong byk2...sape2 nak beli harga rm165...ape2 info bolei baca di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

Faana Roslan 6/10/13 11:50 AM  

Salam, hi Rina..tumpang iklan ye..hehe :)

Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

TQ!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top