Monday, April 15, 2013

Saje nak cakap

55 tahun dah diberi peluang pada dia..tak salah kot bagi peluang pada orang lain pula. Mungkin dia akan lebih sedar dan berubah menjadi lebih baik. Kalau orang lain tu tak best, bagila balik pada dia. Selalunya orang akan buat yang terbaik apabila diberi peluang kedua (dia) dan apabila diberi satu-satunya peluang setelah sekian lama menanti (orang lain). Logik kan?


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

My Little Diary 15/4/13 12:11 PM  

huhu....55 tahun dah ek..

Hani Fadhlina Abdul Rahman 15/4/13 12:54 PM  

A'ah ... Lama sangat dah ... Nak try yang baru plak ... Huhuhu ...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top