Thursday, April 18, 2013

My 1st playground

Duduk rumah kerjanya main internet jelah. Sambil menyusu sambil main henpon. Sambil tu duk cuci mata kat online shop. Bila da cuci mata, ada la pulak benda terrrminat. Dah terpaksa beli hihih :p







Playgym by simple dimple. Playgym jenama ni yg paling murah rina survey. Semua jenama pun lebih kurang je. Lagipun bila baby main kejap je. Tapi tengok playgym ni rina rasa kosong pulak so rina tambah mainan pusing pusing music dan gantung kat tengah tengah playgym.

Dareesa macam rimas je? Tapi ibu tetap paksa gak duduk dalam tu kihkih ibu kejam :p




Beli ni jugak untuk letak dalam baby carrier. Dalam kereta pon ade mainan..untunglaa dareesa dapat ibu macam rina hehe!

Ok da tu je bai

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

LaLa mhdnor 19/4/13 1:08 AM  

bertuah dareesa dapat ibu penyayang macam rina :)

Rin Saharina 19/4/13 4:59 PM  

comelnya blog ibu rina ni. pinky =))

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top