Friday, July 03, 2009

Final Year - Azam dan Harapan~*

Dup dap Dup dap jantung bebunyi :P
dah final year dah~
dah masuk tahun ke 5 CC kat uniten..
Memang banyak kenangan CC kat sini..yang gembira, yang sedih..macam2 la.
dalam tempoh tu, CC cuba memperbaiki diri CC menjadi lebih baik..
so final year ni, CC berazam nak jadi terbaik berbanding sem2 sebelum ni!~

1. CC berazam nak dapat 4 flat! wow hehe :p ..tinggi btol cita2..tp xde yang mustahil kan..dulu pnah sekali dpt..tapi rasanya time tu sebab subjek senang2 kot..CC xdla pandai n rajin sangat pn..ape salahnye berazam..xrugi pn kan? :)

2. CC nak selalu luangkan masa dengan kawan2 CC. Miza, Gie, Elly, Adah, Jem, Azie, Naza, Far, Put, Aishah, Sha, Erien, Mun, dan semualaa. byk sangat nak type hihi. adeh rindu korang dah.

3. X nak sedih2 dah. sem last2 ni byk CC sedih2 untuk bende yang x berfaedah. so thun akhir ni, CC xnak sedih2 lagi. CC nak happy jer. Chaiyo2!

4. Nak jd hamba Allah yg beriman. wah gitu :P :P

5. Nak kurus!! Nak diet. Nak eksesais. (ari2 azam yang same =_=")

6. X nak shoping sangat. X nak membazir.

7. Nak msk nasi kat rumah. boleh jimat tu. kalau sehari jimat rm1, 4 bulan da jimat rm120! :P (cmne nak diet, awal2 da pk pasal nasik)


8. Nak kumpul duit beli camera hahha- ni la tujuan berjimat :P xdela. jimat nak bayar road tax ngan duet kete gak la..

9. xnak tinggal terawikh hehehehe..cpat2 amin kan.

10. em..xde idea. *update later*

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 3/7/09 11:52 PM  

gile la..

p.s: nak komen panjang tadi.tapi tiba2 idea komen ilang.hahahahha

░♥si lampu neon♥░ 4/7/09 4:09 PM  

ko da tahun kelima? bapak muak stadi beb? arhhhh!

Jay Chou,  5/7/09 8:31 PM  

Jay Chou berazam ingin mendapat 4 kondominium mewah. Flat yang selalu mengunakan meter air pukal, sering membawa masalah kepada penghuninya.

Chokichoki 6/7/09 10:28 AM  

to paan : eleh paan gedik
tp neon : haha. staun foundation 4 taun degree. standard kot :p

Chokichoki 7/7/09 11:09 AM  

to Jay Chou- erk. siap 4 buah terus ke? satu2 dulula =_="

miss ubi 9/7/09 8:09 PM  

cc kita serupa..nak apy2...chayok!!!!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top